مراسم اختتاميه اجلاس بينالمللي بيداري اسلامي- 1
احمدي نژاد: فطرت همه انسانها الهي و واحد است
رئيس جمهور گفت: خداوند انسان را بر فطرت الهي آفريد و اگر مطالبات فطري انسان را در طول تاريخ بشكافيم ميبينيم كه يك حقيقت الهي بيش نيست.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» محمود احمدي نژاد عصر امروز در مراسم اختتاميه نخستين اجلاس بين المللي بيداري اسلامي گفت: خداي بزرگ را سپاسگزاريم كه توفيق حضور در اين جمع بسيار ارزشمند و الهي را به ما عنايت كرد تا در جمع مؤمنان و موحدان كه به خاطر خدا و انجام رسالت هاي الهي دور هم جمع شدند حضور پيدا كنيم.
احمدي نژاد افزود: صميمانه از حضور و مشاركت فعال تك تك شما و برنامه ريزان و مديران اين برنامه تشكر ميكنم.
رئيس جمهور در ادامه درباره مسئله انسان گفت: خداوند انسان را بر فطرت خودش آفريد.
احمدي نژاد گفت: فطرت الهي انسان در نهاد همه انسانها موجود است و جوهره حقيقي انسان ها در هر جا كه باشند يكي است.
احمدي نژاد با بيان اينكه مطالبات فطري انسان ها واحد است افزود: در طول تاريخ اگر عمق جان و فطرت انسان ها را بشكافيم و مطالبات آنها را تشريح كنيم مي بينيم يك حقيقت است.
رئيس جمهوري تصريح كرد: اين براي آن است كه همه بر فطرت الهي خلق شده اند اما به واسطه غفلت ها و هواهاي نفساني اين مطالبات از مسير حقيقي خودش منحرف ميشود و در برخي موارد در نقطه مقابل قرار مي گيرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰