نقش استراتژیک دانشجویان جهان اسلام در بیداری اسلامی مشهود است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۱۱۳
رئیس سازمان بسیج دانشجویی فارس:

نقش استراتژیک دانشجویان جهان اسلام در بیداری اسلامی مشهود است

رئیس سازمان بسیج دانشجویی فارس گفت: نقش ویژه دانشجویان جهان اسلامی در حرکت های صورت گرفته در ذیل بیداری اسلامی نشان از شروعی استراتژیک از حضور دانشجویان جهان اسلام در سرنوشت بیداری اسلامی دارد که بایستی جنبش دانشجویی و به ویژه بسیج دانشجویی سهم عمده ای در این بیداری ها داشته باشد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سید علی خادم، امروز در دومین نشست فصلی تشکیلاتی سازمان بسيج دانشجويي فارس که با محوريت استراتژي راهبردي و جديد و با هدف تبیین برنامه های نیمسال اول بسیج دانشجویی در دانشگاه ها، نحوه جذب و سازماندهی دانشجویان بسیجی در تشکیلات بر اساس طرح حلقه های صالحین، تبیین مباحث سیاسی روز و انتخابات و ... تشكيل شد، اظهار داشت: دوران دفاع مقدس یک دوران طلایی نه تنها برای تاریخ ایران اسلامی بلکه برای تاریخ بشریت است.
 
وی در ادامه بيان داشت: در این دوران مومنین تمام قد، نه تنها از خاک خود بلکه از اعتقادات ناب اسلامی دفاع کردند و پس از محرم 61 صحنه هشت سال دفاع مقدس تکراری بر پیروزی خون بر شمشیر بود.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان فارس با تصریح بر الگوگیری از صحنه های هشت سال دفاع مقدس در عرصه های مختلف بیان کرد، تمامی نگرانی دشمن از همین الگوگیری است که بایستی این رویکرد به صورت زنده در تمامی عرصه ها ظهور و بروز داشته باشد.
 
خادم به نقش جنبش دانشجویی به ویژه بسیج دانشجویی به عنوان یکی از حساس ترین عرصه های عملیاتی نظام اسلامی عنوان کرد: الگوگیری از دفاع مقدس باید در این صحنه شکوه بیشتری داشته باشد و قرارگاه جنگ نرم، عملیات و سازمان دهی نیروها به صورت جدی در این عرصه به مرحله ظهور برسد.
 
وی با ابراز تأسف از رکود نسبی که در عرصه دانشگاه وجود دارد، اذعان کرد: بایستی از فرصت های پیش رو، ظرفیت سازی و گفتمان سازی نماییم و جنبش دانشجویی را با ابتکار عمل در عرصه های جهاد اقتصادی، بیداری اسلامی و انتخابات سال 90 فعال كنيم.
 
مسئول بسیج دانشچویی دانشگاه های استان فارس با اشاره به مقوله انتخابات به عنوان مهم ترین تهدید و فرصت پیش رو خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی بایستی از این فرصت جهت انگیزه سازی برای حضور حد اکثری، آگاهی بخشی به جامعه برای انتخابات آگاهانه نهایت استفاده را داشته باشد.
 
نقد فرهنگی؛ دغدغه جامعه دانشگاهی
 
خادم همچنين تصریح کرد: باید نقد فرهنگی مورد دغدغه جامعه دانشگاهی قرار گیرد و این نقد فرهنگی به عنوان یک ابزار و اسلحه در دستان خودمان برای نیل به اهداف فرهنگی باشد.
 
رئیس سازمان بسیج دانشجویی فارس با تاكيد بر رویکرد علمی در جنبش دانشجویی به منویات مقام معظم رهبری اشاره كرد و گفت: علم مداری و دین مداری دو رکن اصلی برنامه های بسیج دانشجویی است که بایستی این مطالبه معظم له به طور جدی لحاظ شود.
 
خادم با اشاره به فرمايش هاي مقام معظم رهبري مبني بر اينكه دانشجو حساس ترين بخش كشور را تشكيل مي دهد، عنوان داشت: نقش ویژه دانشجویان جهان اسلامی در حرکت های صورت گرفته در ذیل بیداری اسلامی در چند ماه اخیر که منجر به نابودی برخی دولت های استبدادی منظقه شد، به خوبی مشخص و نشان از شروعی استراتژیک از حضور دانشجویان جهان اسلام در سرنوشت بیداری اسلامی دارد که بایستی جنبش دانشجویی و به ویژه بسیج دانشجویی سهم عمده ای در این بیداری ها داشته باشد.
 
وي در پايان يادآور شد: اين حركت در سطح جامعه تاثير گذار است و ديد مسلمانان را نسبت به آمريكا و اسرائيل بسيار تغيير مي دهد؛ چراکه ‌دانشجويان ايراني وظيفه سنگيني بر دوش دارند.
پربازدیدترین آخرین اخبار