
يحيي زاده در گفتوگو با «خبرگزاري دانشجو»:
«طرح نظارت»، تكليف نمايندگان عضو هيئت مديره سرخابي ها را مشخص مي كند
عضو فراكسيون ورزش مجلس با انتقاد از دو شغله بودن برخي از اعضاي هيئت مديره و حضور نمايندگان در اين هيئت اظهار داشت: البته تكليف نمايندگان عضو اين باشگاه ها با طرح نظارت مجلس بر نمايندگان مشخص خواهد شد.
يحيي زاده در گفت و گو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با بيان اين مطلب كه دو شغله بودن اعضاي هيئت مديره پرسپوليس و استقلال درست نيست، گفت: البته در اين ميان تعدادي از اعضاي هيئت مديره، نمايندگان مجلس هستند كه با تصويب طرح نظارت مجلس بر امور نمايندگان اين مشكل برطرف خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه به جز نمايندگان مجلس افراد ديگري در هيئت مديره باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس عضويت دارند، افزود: البته اين مسئله ممكن است نظرات منفي فيفا را نيز در پي داشته باشد.
عضو فراكسيون ورزش مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: اميدواريم با برطرف شدن اين موارد مشكل دخالت دولت در باشگاه و فوتبال كشور كه احتمال دارد از نظر فيفا بيان شود، از بين برود.
يحيي زاده با بيان اين مطلب كه مردم نيز دوست ندارند باشگاه هاي پرسپوليس و استقلال آنها مثل باشگاه هاي كشورهاي خارجي دولتي و مردمي تقسيم شود، تصريح كرد: هنر و سلامت ورزش اين است كه سياسي نشود و به طور طبيعي ورزش در خدمت ورزش و ورزشكاران باشد.
عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با اشاره به اينكه از تكاليف دولت اين است كه ورزش ما خصوصي شود، افزود: اميدواريم با خصوصي سازي در اين عرصه ديگر شاهد اين نباشيم كه دولت با لطايف الحيل به دنبال نفوذ در ورزش باشد.
وي در عين حال با بيان اين مطلب كه متاسفانه ورزش ما تنها پسوند فرهنگي دارد، افزود: ورزش ما اصلا فرهنگي نيست و تنها در مراسم و اعياد مذهبي شكل فرهنگي به خود ميگيرد.
يحيي زاده گفت: با برنامه ريزي هاي فرهنگي، حمايت مالي از اقدامات و تلاش هاي فرهنگي، جدي گرفتن مسائل فرهنگي و در راس قرار دادن مديران فرهنگي در راس ورزش مي توان مشكلات فرهنگي در عرصه ورزش را حل و فصل كرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.