سهم 57 درصدي حمل و نقل عمومي در نخستين روز بازگشايي مدارس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۷۷۵۱
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران اعلام كرد:

سهم 57 درصدي حمل و نقل عمومي در نخستين روز بازگشايي مدارس

معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران گفت: در نخستين روز بازگشايي مدارس با توجه به پيش‌بيني‌هايي كه از هفته‌ها پيش به عمل آمده، دستگاه‌هاي مسئول غافلگير نشدند ضمن اين كه ناوگان حمل و نقل عمومي خدمات قابل قبولي به شهروندان ارائه كرد.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي افزود: هنوز زود است راجع به ترافيك هفته نخستين مهر اظهار نظر قطعي كنيم و هفته آينده مي‌توانيم تحليل دقيق‌تري از وضعيت ترافيك ارائه نماييم.
 
وي با تأكيد بر اين كه سهم حمل و نقل عمومي از مجموع جابه‌جايي‌هاي شهر تهران براي نخستين بار به 57 درصد افزايش پيدا كرد، اظهار كرد: با تدابير و تمهيدات اتخاذ شده توانستيم پاسخ‌گوي اقبال عمومي شهروندان و موج سفرهاي شهري باشيم.
 
معاون شهردار تهران با اشاره به اين كه در طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران، سهم حمل و نقل عمومي در اين كلان‌شهر 75 درصد هدف‌گذاري شده، تصريح كرد: به اين منظور مترو به عنوان حمل و نقلي ايمن، پاك و انبوه‌بر مورد توجه جدي قرار گرفته و براي سومين سال متوالي شاهد ساخت 15 كيلومتر خطوط جديد مترو در تهران هستيم.
 
وي توسعه اتوبوس‌‌هاي تندرو (BRT) را از جمله تفكرات جديد مديريت شهري در حوزه حمل و نقل عمومي اعلام كرد و گفت: در حالي كه 3 درصد شبكه اتوبوسراني و 25 درصد ناوگان اتوبوسراني در اختيار اتوبوس‌هاي تندرو است، سهم جابه‌جايي اين اتوبوس‌ها 43 درصد مجموع ناوگان اتوبوسراني است.
 
مهندس تشكري هاشمي با تأكيد بر اين كه هيچ بخشي از خدمات حمل و نقل عمومي را متوقف به عدم كمك دولت نخواهيم كرد، اظهار كرد: مديريت شهري از هيچ تلاش و كوششي به منظور ارائه خدمات هر چه بهتر و بيشتر به شهروندان عزيز فروگذار نخواهد كرد، چنان‌چه در چند روز اخير 49 دستگاه واگن مترو  و 200 دستگاه اتوبوس دوكابين وارد خطوط مترو و BRT شده است.
 
وي از آماده‌سازي خطوط جديد مترو و BRT و ايجاد ظرفيت‌هاي تازه در اين دو بخش خبر داد و تصريح كرد: علاوه بر اين دو بخش، ناوگان تاكسيراني نيز به صورت صددرصد در خدمت شهروندان خواهد بود و به عنوان نمونه 14 هزار و 800 دستگاه تاكسي ون و سواري در قالب سرويس‌هاي مدارس مشغول خدمات‌رساني به دانش‌‌آموزان عزيز هستند.
 
معاون شهردار تهران از كنترل ترافيك تهران از طريق 680 دستگاه دوربين نظارت تصويري خبر داد و گفت: علاوه بر مركز اصلي كنترل ترافيك، مراكز محلي كنترل ترافيك در مناطق مختلف شهر نیز لحظه به لحظه ترافيك تهران را تحت كنترل دارند.
 
همچنين رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ نيز كه از اولين ساعات بامداد در مركز كنترل ترافيك شهرداري تهران حضور پيدا كرده بود، گفت: ترافيك نخستين روز بازگشايي مدارس غير قابل انتظار و حتي ايده‌آل بود و جريان ترافيك در معابر شهري عادي و روان بود.
 
سردار حسين رحيمي با اشاره به اين كه روزانه 3 هزار تماس در خصوص وقوع تصادفات رانندگي در تهران با
مركز پليس گرفته مي‌شود، خاطرنشان كرد: خوشبختانه در نخستين روز بازگشايي مدارس نظم و انضباط قابل توجهي در معابر شهري به ويژه در اطراف مدارس حاكم بود.
 
وي از توقف حاشيه‌اي به عنوان يكي از معضلات اصلي ترافيك تهران نام برد و تأكيد كرد: با پيش‌بيني‌هايي كه در قالب ستاد مهر به عمل آمده و نيز با همكاري خوب شهروندان عزيز، نه تنها اين تخلف بلكه ساير تخلفات رانندگي نيز به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا كرده است.
 
گفتني است؛تصادف يك دستگاه وانت نيسان با يك دستگاه موتورسيكلت در جاده امام رضا (ع) كه منجر به فوت راكب موتور شد،  واژگوني يك دستگاه خودرو در شهر ري كه منجر به مصدوميت راننده خودرو گرديد و خرابي يك دستگاه تريلر در بزرگراه بسيج كه در كوتاه‌ترين زمان ممكن نسبت به انتقال آن به حاشيه بزرگراه اقدام شد، از جمله اتفاقات ترافيكي بودند كه از اولين ساعات بامداد روز يك‌شبنه سوم مهر از طريق تصاوير تلويزيوني مركز كنترل ترافيك شهرداري تهران مشاهده شدند.

 
 
پربازدیدترین آخرین اخبار