کد خبر:۱۴۷۸۶۵
20 هزار مدرسه كشور به شبکه ملي اطلاعات متصل شد
24 میلیارد ریال برای اتصال20 هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات (اینترانت) اختصاص یافته است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، رئیس مرکزآمار و فناوری اطلاعات وزارت آموزش وپرورش در مراسم افتتاح 3 مدرسه هوشمند در شهرکرد گفت: این طرح تا پایان سال تحصیلی جاری اجرا می شود.
وي افزود: 24 میلیارد ریال برای اتصال20 هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات (اینترانت) اختصاص یافته است.
نوری ادامه داد: با اتصال این تعداد مدرسه به اینترانت، تعداد مدارس متصل به این شبکه به 35 هزار مدرسه افزایش می یابد.
وي با بیان اینکه تا پایان برنامه پنجم توسعه همه مدارس کشور هوشمند سازی می شود افزود: هر ساله 20 درصد مدارس را هوشمند سازی می کنیم.
رئیس مرکزآمار وفناوری اطلاعات وزارت آموزش وپرورش با اشاره به اینکه امسال همه مدارس نمونه دولتی، استعدادهای درخشان، شاهد و هنرستانها هوشمند می شوند گفت: در این زمینه شرکتهای مخابراتی مودم رایگان در اختیار مدارس قرار می دهند.
نوری افزود: تا پایان مهر امسال در 180 مدرسه کشور، حداقل یک کلاس به طور کامل هوشمند می شود.
وي تعداد مدارس متصل چهارمحال وبختیاری به شبکه ملی اطلاعات را 169 مدرسه اعلام کرد و گفت: امسال 200 مدرسه دیگر در این استان به این شبکه متصل می شود. مدارس سید جمال الدین اسد آبادی، طلوع آزادی وپریدخت رئیسی شهرکرد امروز هوشمند سازی شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰