تدوین طرح جامع خطرپذیری کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۹۸۲۵
وزير كشور خبر داد:

تدوین طرح جامع خطرپذیری کشور

وزير كشور از تدوين طرحي تحت عنوان جامعه خطر پذيري كشور خبرداد.
به گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، وزیر کشور در همدان گفت: طرح جامعه خطر پذيري حوادث و خطرات احتمالی کشور شناسایی و برای مقابله با آن بحران و حادثه برنامه ریزی می شود.
 
 نجار هدف از تدوین این طرح جامع را مدیریت حوادث احتمالی بیان کرد و افزود: براساس این طرح در هر استان با توجه به شرایط خاص آن منطقه، خطرات و تهدیدها شناسایی، نقطه یابی، پهنه بندی و لایه بندی وبرای مقابله با آن برنامه ریزی می شود.
 
وزیرکشور گفت: با پهنه بندی کشور، متناسب با هر پهنه ای مشخص می شود که چه حوادث و خطراتی احتمال دارد در آن منطقه اتفاق بیافتد و متناسب با آن چه اقدامات و برنامه ریزی باید برای مقابله با آن بحران و حادثه انجام شود.
 
نجار گفت: در این طرح خطرات حوادثی همانند سیل، زلزله و خشکسالی در هر استان در30 سال گذشته ثبت می شود.
 
وي افزود: طرح جامع خطرپذیری، طرح بسیار ارزشمند و اساسی برای کشور است که هم اکنون در دست تهیه است.
پربازدیدترین آخرین اخبار