يك استاد حوزه و دانشگاه عامل نشاط را نور هدايت از جانب حضرت حق عنوان كرد و گفت: شاد بودن و شاد زيستن دو عنصر حياتی در اسلام است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اراک، زبیده خدایی روز گذشته در همایش «راهكارهای چگونه شاد زيستن در تعاليم اسلام» در جمع بانوان اراکی گفت: سرور و شادی يكی از نيازهای جامعه بشريت مي باشد که در احادیث و روایات آمده است.
وی افزود: شادی و شاد بودن در اسلام با مركز عواطف و احساسات ما يعنی قلب و جانمان در ارتباط است و اسلام نگاهی عميق و جامع به موضوع شادی دارد؛ چراکه خداوند در قرآن، در آيه 38 سوره «بقره» شاخص اصلی شادی را بيان میكند و اين نكته اختلاف فاحش شادی در دنيا اسلام و غرب را آشكار میسازد.
اين استاد حوزه و دانشگاه تصريح كرد: شادی سرفصل دين ماست و یک هدف نيست، بلكه وسيلهای است برای رسيدن به اهداف متعالی مي باشد و همچنين اسلام به شادی جسمی و روحی كه مهمترين بعد شادی است، اهميت میدهد.
خدایی شادی را يكی از نيازهای جدی انسان به عنوان نيرو و موتور محركه مطرح كرد و بيان داشت: خداوند اين امر را در بستر دين و ستون دينی در قالب رفتارهای اعتقادی و بصيرتی در دين مبين اسلام قرار داد و برای شاد بودن اشرف مخلوقات در اسلام برنامهريزی كرد تا انسان با توجه به موازين دينی به شادی برسد.
وي گفت: انسان مؤمن همیشه و همواره شاد است و هرگز محزون نمیشود و نور ایمان است که باعث شاد زیستن انسان با ایمان می شود؛ اسلام برای شاد بودن دعا و مناجات را توصيه میكند که از جمله نماز و روزه برای درمان افسردگی نیاز است و با این دو غذای روح انسان کامل می شود.
اين استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: امام رضا (ع) در حديثی غم و اندوه را با كاركرد بد كبد مرتبط میداند و خداوند در قرآن بر تين و زيتون قسم میخورد؛ چراكه آنها از غذاهای مهم برای كبد هستند و درد و غم و اندوه را از بين میبرند.