پیگیری اختصاص یارانه‌ای 2 تا 5 میلیارد تومانی برای تحصیل رایگان کشاورززادگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۲۳۹۰
رئیس موسسه عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی خبر داد:

پیگیری اختصاص یارانه‌ای 2 تا 5 میلیارد تومانی برای تحصیل رایگان کشاورززادگان

رئیس موسسه عالی علمی کاربردی جهادکشاورزی گفت: در حال پیگیری اختصاص یارانه‌ای 2 تا 5 میلیارد تومانی برای تحصیل رایگان کشاورززادگان و روستازادگان هستیم.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، سرپناه با بيان اينكه پیگیر اختصاص یارانه‌ای 2 تا 5 میلیارد تومانی برای تحصیل رایگان کشاورززادگان هستيم، اظهار داشت: روی رقم این یارانه تاکید خاصی وجود ندارد اما تلاش می کنیم به منظور تقویت بنیه علمی و ساختاری بخش کشاورزی زمینه های تشویقی لازم را برای افزایش سطح علمی بهره برداران آینده این بخش فراهم کنیم.
 
وی با بیان اینکه هم اکنون 135 رشته علمی- کاربردی کشاورزی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در موسسه عالی علمی کاربردی جهادکشاورزی تدریس می شود، افزود: امسال ظرفیت پذیرش 30 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه را داریم که حدود 15 هزار دانشجو را از طریق برگزاری آزمون کاردانی جذب و به طور رایگان ثبت نام خواهیم کرد.
 
سرپناه با اشاره به اینکه هم اکنون 4 میلیون و 300 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی فعال هستند گفت: با توجه به اینکه بهره برداران نسل قدیم به تدریج فعالیتهای کشاورزی را به عهده فرزندان خود خواهند گذاشت باید تلاش کرد تا از طریق آموزش کشاورززادگان و روستازادگان موجب تقویت بنیه علمی نسل نو بهره برداران بخش کشاورزی شد.
 
رئیس موسسه عالی علمی کاربردی جهادکشاورزی گفت: این موسسه عالی هم اکنون رشته علوم کشاورزی ارگانیک را برای آموزش در سطح کارشناسی ارشد مورد تصویب قرار داده است و در آینده نزدیک 7 رشته دیگر هم برای آموزش در سطح کارشناسی ارشد بررسی و مصوب خواهد شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار