کد خبر:۱۵۵۰۵۷
همزمان با عید قربان؛
سری جدید «خنده بازار» روی آنتن میرود
سری جدید برنامه خنده بازار در 20 قسمت از امشب همزمان با عید سعید قربان روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سری جدید برنامه «خنده بازار» از امشب آغاز و تا جمعه 20 آذرماه ادامه خواهد داشت و هر روز روی آنتن شبکه سه خواهد رفت.
بنا بر این گزارش، در سری جدید مخاطبان با تغییر در برخی چهره های این برنامه مواجه خواهند شد و رامتین حامی فرد به جای سامان گوران آیتم 90 درصد را اجرا خواهد کرد.
همچنین در خندهبازار جدید بخشهای «90 درصد»، «گشت نامحسوس»، «مسابقه سریالی» و «چهارپایه داغ» حفظ شده و چند آیتم جدید به نامهای «خیمهشببازی»، «ماجراهای باورنکردنی» و «مکتب» به کار اضافه شده است. حذف بخش «هشت» (شوخی با برنامه هفت) نیز یکی از مهمترین اتفاقاتی است که برای خندهبازار جدید افتاده است.
سری جدید این مجموعه طنز اجتماعی به معضلات جامعه می پردازد و شامل بخشهای مکتب، بانک، خیمه شب بازی، داستان های باورنکردنی، پلیس نامحسوس، مسابقه سریالی، عموها و خاله ها، نود، فرودگاه، چهارپایه داغ و ... است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰