آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۵۲۷۰
از طريق نانو تكنولوژي

طرح نگهداشت شكر بر روي 170 هزار تن چغندر اجرا مي‌شود

 يكي از شركت‌هاي مستقر در شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان طرح نگهداشت شكر بر روي 170 هزار تن چغندر از طريق نانو تكنولوژي را به صورت پايلوت آغاز كرده و تا آذر امسال به اتمام مي‌رساند.
فرشيد سهيلي، مجري طرح افزايش استحصال شكر با نانوتكنولوژي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: نگهداري ميوه ها در حال حاضر يكي از مسائل مهم در علم اقتصاد است كه اين كار در كشورهاي مختلف دنيا از طريق فناوري هاي مختلف انجام مي شود و كشور ما نيز در سال هاي اخير افزايش استحصال را برروي مركبات انجام داد، ولي كار بر روي چغندربراي نگهداشت شكر براي نخستين بار در دنيا انجام مي شود.
 
وي افزود:نگهداشت پرتقال به صورت موم اندود كردن ميوه با عسل انجام مي گرفت، ولي براي نگهداشت چغندر از ژلاتيني كه از سر ميگو به دست مي آيد استفاده مي كنيم.
 
مجري اين طرح گفت: ريشه هايي مثل چغندر بايد با خاك و گل طوري نگهداري شوند كه از جوانه زدن و تخمير آن ها جلوگيري شود.
 
سهيلي بيان داشت: در اين روش ژلاتيني كه از سر ميگو گرفته مي شود، به صورت نانومتر بر روي شبكه قرار مي گيرد.
 
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر طرح استحصال چغندر بر روي 170 هزار تن چغندر آغاز شده و تا آخر آذر ادامه  دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار