کد خبر:۱۵۶۰۰۳
معاون پارلماني وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي:

ارتقای سطح سواد سلامت جامعه، جایگاه ویژه ای در برنامه پنجم دارد

معاون پارلماني وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي گفت: مجلس در برنامه پنجم توسعه توجه ویژه‌ای به ارتقای سطح سواد سلامت جامعه دارد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دكتر رمضان محسن پور عصر امروز در مراسم اختتامیه همایش ملی هنر، رسانه و سلامت كه در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشكي مازندران در ساري برگزار شد، اظهار داشت: در اين در گذشته سرمایه‌دار‌ترین کشورها هم بودجه را در مسیر درمان هزینه می‌کردند اما امروزه به اين نتيجه رسيدند كه تنها مسيري كه مي‌تواند شرايط سالم را براي اعضاي جامعه به ارمغان بياورد، پيشگيري است كه راه پيشگيري نيز حركت در مسير آموزش است.
 
وي با اعلام اينكه مجلس نيز در برنامه پنجم توسعه توجه ویژه‌ای به ارتقای سطح سواد سلامت جامعه دارد، عنوان كرد: وقتي جامعه از مسير سنتي به سمت صنعتي و از ان به جامعه فناور و اطلاعات محور حركت مي‌كند بايد آموزش‌ها نيز به اين سمت حركت كند.
 
معاون پارلماني وزير بهداشت در مورد برگزاري جشنواره هنر، سلامت و رسانه نيز بيان داشت: وقتی جامعه از جامعه صنعتی به جامعه اطلاعاتی گذار می‌کند باید خود را به اطلاعات و فناوری نوین مسلح كند.
 
محسن‌پور با تاكيد بر ضرورت استفاده از رسانه‌ها براي انتقال فرهنگ سلامت و سالم زيستن گفت: آموزش و پرورش تا دیروز گچ، تخته سیاه و معلم بود و امروز اینترنت، ماهواره و رقبای زیادی هستند که وارد عرصه زندگی می‌شوند كه بايد در اين بخش مسئولان بهداشتي حساس‌تر عمل كنند تا از اين اصل نيز براي پيشبرد اهداف بهداشتي خود عقب نمانند.
 
وي با اعلام اينكه نخستین گام در این مسیر، مسلح کردن دست اندرکاران در حوزه‌های مختلف آموزش است، افزود: ديگر روش‌هاي سنتي پاسخگو نيست.
 
معاون پارلماني وزير بهداشت با اشاره به اینکه در معاونت سلامت همه بودجه را در زمینه درمان هزینه می‌کردیم و به نتیجه‌ای که باید دست نمی‌یافتیم ،خاطر نشان كرد: صحیح‌ترین راه در زمینه پیشگیری، پررنگ کردن آموزه‌های دینی است.
 
محسن پور خاطرنشان کرد: برای موفقیت در حوزه پیشگیری با افزایش اعتبارات، باید خودمان را به اطلاعات روز و سواد سلامت مسلح کنیم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای مردم باشیم.
 
وي با اشاره به اینکه مجلس در برنامه پنجم توسعه، برای ارتقای سطح سواد سلامت مردم توجه ویژه‌ای کرده است، افزود: وزارتخانه هم معاونت سلامت را به دو معاونت بهداشتی و درمان تقسیم کرده و اعتبارات خوبی هم تخصیص داده است.
 
معاون پارلماني وزير بهداشت با بیان اینکه رسانه‌ها نقش بسیار اساسی در فرهنگ‌سازی دارند و ما از این ظرفیت بهره‌بردیم، تصریح کرد: معتقدیم اگر از این تعامل و همکاری برای فضای آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در حوزه سلامت استفاده کنیم، نتیجه خوبی مي‌گيريم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار