متفکر ترکیه ای: بهار عربی متاثر از انقلاب اسلامی ایران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۵۶۹۶۷
اولين نشست شورای مرکزی مجمع بیداری اسلامی - 2

متفکر ترکیه ای: بهار عربی متاثر از انقلاب اسلامی ایران است

یک متفکر ترکیه ای انقلاب‌هایی مانند یمن، تونس و مصر را متاثر از انقلاب اسلامی ایران دانست و از مردم کشورهای مسلمان خواست تا با حفظ و تداوم بصیرت خود، از نقش آفرینی در پازل کشورهای غربی اجتناب کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، اله الدین از اعضای شورای مرکزی مجمع بیداری اسلامی صبح امروز در اولين نشست شورای مرکزی این مجمع در سالن همايش هاي صدا و سيما با تشریح ابعاد فتنه توسط کشورهای غربی برای به زانو درآوردن کشورهای مسلمان گفت: اختلافات قومی و مذهبی وسیله‌ای است که دشمن از آن‌ها برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کند و هر کسی که به دنبال تفرقه افکنی باشد به امپریالیسم خدمت کرده است.

 

اله الدین با اشاره به بهار عربی، انقلاب‌هایی مانند یمن، تونس و مصر را متاثر از انقلاب اسلامی ایران دانست و از مردم کشورهای مسلمان خواست تا با حفظ و تداوم بصیرت خود، از نقش آفرینی در پازل کشورهای غربی اجتناب کنند.


این متفکر ترکیه‌ای با اشاره به ناآرامی‌های سوریه نیز گفت: سقوط سوریه منطقه را متزلزل و اختلافات مذهبی و قومی را تشدید خواهد کرد.


وي تاكيد كرد: نباید اجازه دهیم که دولت سوریه سقوط كند. 

پربازدیدترین آخرین اخبار