کد خبر:۱۵۷۴۷۳
پارسایی:
امیدوارم جشنواره تئاتر مقاومت بتواند راههای جهانی شدن را بگشاید
دبیر جشنواره تئاترمقاومت اظهار امیدواری کرد که این جشنواره بتواند الگوهای جدی درعرصه تئاتر مقاومت ارائه دهد.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسین پارسایی، دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس همزمان با برگزاری این رویداد مهم طی پیامی اظهار امیدواری کرد این دوره از جشنواره بتواند الگویی جدی برای دورههای بعدی وتوجه دقیق، جدی و قابل دفاع به معنویت عظیم موجود در فرهنگ مردم غیور ایران، بدون ابتلا به شعار زدگی باشد و راه های جهانی شدن و آغاز گفت و گوی بین المللی را درعرصه این تولیدات بگشاید.
متن کامل پیام دبیر جشنواره تئاتر مقاومت به این شرح است: یقین، اشاره به مفهوم "مقاومت" در نگاه کلان، هرگز بیتوجه به تجربه غریب ایرانِ سرافراز در خصوص حفظ کیان بیهمتایش، اشاره کاملی نیست. رویدادی بزرگ با بزرگمردانی حماسه آفرین که تنه به اسطوره سودند و مفهوم پر تلالو ایستادگی را حیاتی جهانی بخشیدند و بالنده اش کردند. این رویداد تنها مفهوم مقاومت را زنده نکرد بلکه فرهنگ دفاع مقدس را هم صاحب هویتی ویژه و استانده کرد.
فرهنگی که تنها صحه بر ارزشهای معنوی این خیزش عظیم برای حفظ خاک و فرهنگ این مرز و بوم می گذارد. بی تردید این معنویت، این ارزش ها و آن خلوصِ به ارث رسیده، با جوشش و حضور هنرمندانه خانواده پر فخر تئاتر در دل جشنواره تئاتر مقاومت و خصوصا سیزدهمین دوره به گوشِ جان می نشیند. که تا هنر اصیل و هنرمند دغدغهمند هست، اصالت و دغدغه بخشی لاینفک از هویت اوست و تصویر این هویت در جشنوارههایی نظیر همین جشنواره قابل رصد و مطالعه است.
جشنواره این دوره، به جد روی مفهوم کلان مقاومت ایستاده است و از همین باب مفتخر است آثاری را ارائه میدهد که پیش از هر چیز و بیش از یک اثر موضوعی صرف، تئاتر در مفهوم علمی و صاحب تعریف آن هستند و نگاهی را بازتاب میدهند که از مرزهای این ملک میگذرد و آوایی جهانی مییابد.
فارغ از کم و کاستها و چالشها و نیازها، آرزوی آن داریم که این دوره از جشنواره بتواند الگویی جدی برای دورههای بعدی برای توجه دقیق و جدی و قابل دفاع به معنویت عظیم موجود در فرهنگ مردم غیور ایران، بدون ابتلا به شعار زدگی شود و راههای جهانی شدن و آغاز گفت و گوی بینالمللی را در عرصه این تولیدات بگشاید و جاده اش را هموار کند و این گونه مهر تضمینی بر مانایی ارزشها و مفاهیم یاد شده زند. به امید آن روز.
- برنامه اجراهای چهارمین روز جشنواره تئاتر مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس اعلام شد. 13 نمایش صحنه ای و 7 نمایش خیابانی در روز چهارم جشنواره در تالارهای تالار چهارسو، تالار قشقایی، تالار سایه، کارگاه نمایش، تماشاخانه سنگلج، تالارهنر، خانه نمایش، تالار اصلی تئاتر مولوی، تالار حافظ، تماشاخانه مهر، تالار اندیشه، تماشاخانه ایرانشهر تالار شماره یک، تالار کنفرانس تئاترشهر، و فضای باز مجموعه تئاتر شهر تهران به اجرا در میآیند.
این آثار از شهرهای مشهد، تهران، اصفهان، بوشهر، فارسان، ملایر و نمایشی از کشور سوریه در بخش نمایشهای صحنه ای و خیابانی جشنواره به روی صحنه میروند.
نمایشهای روز چهارم جشنواره تئاتر مقاومت به این ترتیب است: «زندگی جای دیگری است» سعید تشکری در تالار چهارسو، «ماه مهر از سال 60» علی برجی در تالار قشقایی، «سکوتی با سه نقطه» سیدمحمدرضا عطاییفر در تالار سایه، «مشامهای پر شده» کاوه مهدوی در کارگاه نمایش، «بوی توتون» زهیر القاعی در تماشاخانه سنگلج، «اون طرف دریاها کجاست؟» رسول مسلمی در تالار هنر، «مرگ ناصری»سیدمرتضی میرمنتظمی در خانه نمایش.
ستاد برگزاری جشنواره تئاتر مقاومت با قدردانی از مدیریت دانشکده سینما و تئاتر از کلیه علاقمندان و نمایندگان رسانه تقاضا دارد برای تماشای نمایشهای تالار هنر به پلاتوی دانشکده مراجعه کنند.
سیزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس به همت بنیاد فرهنگی روایت و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با مشارکت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس و مرکز هنرهای نمایشی از 28 آبان تا 3 آذر همزمان با هفته بسیج برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.