کد خبر:۱۵۷۷۴۰
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان:

ورزش روزانه منظم بین 10 تا 30 دقیقه در درمان سندروم متابولیک موثر است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ورزش روزانه منظم بین 10تا 30 دقیقه، فعالیت‌های فیزیکی روزانه، رژیم درمانی، کاهش وزن و پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و در نهایت درمان دارویی در درمان سندروم متابولیک موثر است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، دکتر ابراهیم فلاحی امروز، اول آذر ماه درسخنرانی علمی با موضوع «سندروم متابولیک» که در دانشگاه علوم پزشکي لرستان برگزار شد، تصریح کرد: ورزش روزانه منظم بین 10تا 30 دقیقه، فعالیت های فیزیکی روزانه، رژیم درمانی، کاهش وزن و پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و در نهایت درمان دارویی در درمان سندروم متابولیک موثر است.
 
وی افزود: بنا بر تعریف WHO از سندروم متابولیک فرد مبتلا به این سندروم کسی است که عدم تحمل به گلوکز یا مقاومت انسولینی دارد و با داشتن حداقل دو مورد از شاخص های نسبت دور کمر در مردان بیشتر از 9دهم و در زنان بیشتر از 85 صدم، فشار خون بالای 140بر90، تری گلیسرید بیشتر از 150 میلی گرم بر وزن بدن و یا HDL و یاFBF بیشتر از 110 به این سندروم مبتلاست.
 
فلاحی بیان داشت: چربی شکمی که زیاد باشد، اسیدهای چرب آنژین 2 وTNFافزایش می یابد که در این حالت از برداشت گلوکز توسط کبد جلوگیری شده و قندخون بالا می رود و از طرفی با تحریک پانکراست و مقاومت انسولین موجب افزایش فشار خون می شود.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه یکی از چالش های سلامت، سندروم متابولیک است، گفت :سندروم متابولیک تقریبا پیش زمینه ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار