تبليغات زودهنگام انتخاباتي در قالب همايش
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۵۳۷

تبليغات زودهنگام انتخاباتي در قالب همايش

نكته حائز اهميت ديگر آن است كه كانديداهاي احتمالي در اين همايش‌ها به عنوان سخنران دعوت شده و از اين طريق به نوعي به تبليغ چهره خود در ميان مردم مي‌پردازند...
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، شنيده‌ها حاكي  است كه عده‌اي از كانديداهاي احتمالي مجلس نهم از هم اكنون فعاليت‌هاي تبليغاتي خود را شروع كرده اند.

گذشته از اطمينان اين افراد به تاييد صلاحيتشان از سوي شوراي نگهبان و دستگاه‌هاي نظارتي، نكته مهم اين است كه طبق قانون، تبليغات زودهنگام انتخاباتي خلاف است و بايد با آن برخورد جدي صورت گيرد.

نكته حائز اهميت ديگر آن است كه كانديداهاي احتمالي در همايش‌هاي مختلف به عنوان سخنران دعوت شده و از اين طريق به نوعي به تبليغ چهره خود در ميان مردم مي‌پردازند.
 
لازم به ذكر است، همايش هاي مختلفي كه بعضاً با نام هاي ايثارگري برگزار مي شود، به مكاني براي بهره برداري نامزدهاي احتمالي مجلس آينده تبديل شده است.
 
البته برخي شنيده ها نيز حاكي از تكاپوي نمايندگان دوره ششم در راهروهاي مجلس و رايزني با برخي از چهره هاي شاخص مجلس است؛ به عبارتي آنها به دنبال رصد شرايط هستند تا ببينند وزنه با كدام يك از شخصيت هاست تا به همان سمت حركت كنند؛ چرا كه گويا در شرايط كنوني جريان اصلاح طلبي برايشان از اهميت چنداني برخوردار نيست، بلكه مهم، حضور در انتخابات است.
 
البته هر چند مردم بصير و آگاه ايران به دقت امور را رصد مي كنند و همين دقت و تيزبيني مردم ضامن سلامت انتخابات خواهد بود، اما دستگاه هاي نظارتي نيز بايد مانع از تبليغات زودهنگام و استفاده از بيت المال در اين خصوص شوند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار