آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۸۰۹
همزمان با افتتاح شبكه علمي كشور؛

چند دانشگاه علوم‌پزشكي و حوزه علميه به شبكه علمي كشور وارد مي‌شود

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به راه‌اندازي فاز يك شبكه علمي كشور در استان تهران در هفته پژوهش گفت: همزمان با افتتاح اين شبكه، چند دانشگاه علوم‌پزشكي و حوزه علميه نيز به اين شبكه متصل مي‌شود.

به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، مهندس حكيم جوادي صبح امروز در نشست خبري هفدهمين نمايشگاه الكامپ گفت: با توجه به اينكه قرار است در هفته پژوهش فاز يك شبكه علمي كشور در استان تهران افتتاح شود، در نظر داريم همزمان با آن، چند دانشگاه علوم پزشكي و حوزه علميه را نيز به اين شبكه متصل كرده و 20 هزار مدرسه هوشمند راه اندازي كنيم.


معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: هر چه چرخش اطلاعات در داخل كشور بيشتر باشد، نياز كشور از نظر اطلاعاتي به كشورهاي خارجي كمتر مي شود؛ البته ما بايد تجهيزات لازم براي چرخش اطلاعات در كشور را طوري گسترش دهيم كه تحريم‌ها تاثيري در آن نداشته باشد.


وي در ادامه برگزاري نمايشگاه الكامپ را فرصت بسيار مناسبي براي ارائه محصولات حوزه فناوري اطلاعات دانست و گفت: در نمايشگاه به تمام جنبه‌هاي زيرساختي فناوري اطلاعات در شبكه ملي اطلاعات به صورت كامل پرداخته شده كه با پياده سازي آن، شبكه علمي كشور به عنوان يكي از المان‌هاي شبكه ملي اطلاعات راه اندازي مي شود.


حكيم جوادي افزود: حوزه فناوري اطلاعات، صنعتي بروز است كه نبايد از تحولات جهاني دور باشد، بنابراين همان طور كه تحولات جهاني به سمت سرويس محوري مي رود، اين حوزه نيز در نمايشگاه الكامپ به سمت سرويس محوري رفته و موضوعات مورد نياز و تقاضا شده كشور را مورد توجه قرار داده است.


معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به نقش فعال شركت‌هاي خصوصي در نمايشگاه الكامپ گفت: اين شركت‌ها با در نظر داشتن سرويس محوري در حوزه نرم افزار، سخت افزار و شبكه به صورت جامع فعاليت داشتند، بنابراين حضور بخش دولتي در اين نمايشگاه به اين معني نيست كه بخش‌هاي دولتي توليدكننده هستند؛ زيرا توليد از سوي بخش خصوصي صورت مي گيرد و حضور شركت‌هاي دولتي تنها به اين دليل است كه خدمات دولت الكترونيك را به مردم عرضه كند.


وي در ادامه در ارتباط با مدل پياده سازي ديتاسنترها در استان‌ها گفت: براي پياده سازي ديتاسنترها ما دو راه حل داشتيم؛ يكي آنها را در استان تهران متمركز كنيم و ديگري آن كه در تمام كشور توزيع شود كه ما مدلي را پياده مي كنيم كه ديتاسنترها به صورت يكپارچه در استان‌ها توزيع شود تا هر استان بتواند ارائه كننده سرويس باشد.


حكيم جوادي گفت: به اين صورت شكاف ديجيتال بين پايتخت و ديگر استان‌ها كاهش مي يابد.


معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اظهار داشت: اگر قرار است پهناي باند در داخل شهرستان‌ها باشد بايد خدمات آن نيز در همان استان صورت بگيرد كه با اين مدل، اين كار انجام مي شود.


وي گفت: توزيع ديتاسنترها در استان‌ها به قصد درآمدزايي صورت نمي گيرد، بلكه با اين مدل بسترهاي لازم براي پياده سازي شبكه‌ ملي اطلاعات در كشور فراهم مي شود.


حكيم جوادي در ادامه با اشاره به رويكرد ويژه دولت دهم به فناوري اطلاعات گفت: در سال‌هاي اخير با نگاه ويژه‌اي برنامه ريزي‌هايي داشته‌ايم؛ به طوري كه رتبه شبكه پذيري ما در حال حاضر در دنيا 102 است، ولي در حوزه زيرساخت شبكه رتبه 38 را در اختيار داريم و اين نشان مي دهد كه در بخش ايجاد زيرساخت شبكه كشور ما وضعيت مناسبي دارد.

 

وي فناوري اطلاعات را يكي از فناوري‌هاي مهم براي ايجاد اشتغال دانست و گفت: فناوري اطلاعات مي تواند 75 هزار تجارت جديد ايجاد كند كه اميدواريم با گسترش شبكه ملي اطلاعات زمينه‌هاي لازم براي ايجاد فرصت‌هاي شغلي متعدد در كشور ما نيز ايجاد شود.


معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: در حال حاضر در شبكه ملي اطلاعات نقش زيادي براي اپراتورهاي موجود در نظر گرفته شده و آيين‌نامه‌هاي لازم براي همكاري اين نوع پروتكل‌ها تدوين شده كه براساس آن كار خود را انجام مي دهند.


حكيم جوادي با اشاره به استانداردسازي در حوزه فناوري اطلاعات گفت: با توجه به گستردگي اين حوزه يكي از رويكردهاي سازمان ارتباطات و فناوري اطلاعات اين است كه تيم‌هايي براي تدوين استانداردسازي، بخصوص در بخش امنيت فناوري اطلاعات تشكيل شود كه بخشي از اين برنامه‌ها نيز در حال تصويب است.


رئيس سازمان ارتباطات و فناوري اطلاعات در رابطه با راه اندازي تلويزيون اينترنتي نيز گفت: ما هيچ نقشي در راه اندازي اين تلويزيون‌ها نداريم و از هيچ نهادي نيز براي دريافت مجوز سرويس‌هاي تلويزيون اينترنتي با ما مكاتبه نشده است. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار