آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۸۱۶
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان:

جشنواره منطقه‌ای اختراعات کوهرنگ فرصتی برای مطرح شدن مشکلات مخترعان است

 رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه‌ای اختراعات کوهرنگ در ۲۳ آذر ماه در اصفهان گفت: این جشنواره فرصتی است برای اینکه مخترعان، مشکلات و درخواست‌های خود را مطرح کنند.
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، هادی اکبر زاده صبح امروز با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه‌ای اختراعات کوهرنگ در تاریخ ۲۳ تا ۲۵ آذر ماه سال‌ جاری در اصفهان گفت: هدف از برگزاری جشنواره منطقه‌ای اختراعات ایجاد حلقه اتصال در میان مخترعان، مدیران اجرایی، سرمایه‌گذاران و اهل تولید و صنعت است.
 
وی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره را شناسایی اختراعاتی که قابلیت تجاری شدن دارند، دانست و بیان داشت: این جشنواره که از نظر تعداد و کیفیت اختراعات، بزرگ‌ترین جشنواره در میان مناطق مختلف کشور به شمار می‌رود، در پی ایجاد رشد، بالندگی، خودباوری و تقویت روحیه خلاقیت در بین جامعه علمی جوان کشور است.
 
اکبر زاده با بیان اینکه مخترعان با حضور در این جشنواره می‌توانند از نزدیک با مسئولان بلندپایه استانی و کشوری و صاحبان سرمایه و صنایع گفت‌وگو کنند، تاکید کرد: این جشنواره فرصتی است برای اینکه مخترعان، مشکلات و درخواست‌های خود و ایده‌های جدیدشان را با افراد مربوطه مطرح کند.
 
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان همچنین با مقایسه این جشنواره با سال گذشته اظهار داشت: جشنواره امسال با حضور چهار استان برگزار می‌شود که بنابراین تعداد شرکت‌کنندگان آن بیشتر و فضای موجود، به شدت رقابتی‌تر شده است.
 
اکبرزاده با بیان اینکه در حاشیه این جشنواره، همایش های علمی و برنامه‌های مختلف نمایشگاهی برگزار خواهد شد، گفت: این برنامه‌ها به منظور بالا بردن اطلاعات تخصصی مخترعان برگزار می‌شود.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه با اشاره به روند ثبت نام داوطلبان برای شرکت در جشنواره بیان کرد: انتخاب و داوری آثار ثبت نام شده در جشنواره، طی دو مرحله انجام شد که در مرحله نخست آثار برتر توسط داوران استانی انتخاب و معرفی شد.
 
وی افزود: در مرحله دوم آثار برتر استان‌ها توسط گروهی متشکل از داوران تهران و استان‌های شرکت‌کننده ارزیابی و با راه یافتن به مرحله نهایی، حائز رتبه‌های برتر می‌شوند.
 
اکبرزاده همچنین با بیان اینکه این جشنواره از نظر تعداد برگزیدگان محدودیتی نداشته است، ابراز کرد: هر کدام از شرکت‌کنندگان که دارای حداقل معیارهای مورد نظر در آیین‌نامه بنیاد نخبگان باشند، وارد مرحله نهایی شده و زیر پوشش این بنیاد قرار می‌گیرند.
 
رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان به تسهیلات در نظر گرفته شده برای اختراعات برتر در این جشنواره اشاره کرد و گفت: اختراعاتی که به مرحله نهایی وارد شوند، زیر پوشش بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته و از امکانات گوناگونی چون تسهیلات بلاعوض ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریالی به منظور تکمیل اختراعات برخوردار می شوند.
 
وی در پایان تسهیلات ویژه نظام ‌وظیفه و امکان حضور در جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی را از دیگر تسهیلات مخترعان برتر جشنواره عنوان کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار