در هر صورت در صحنه خواهم ماند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۰۸۸
كروبي موضع انتخاباتي خود را اعلام كرد:

در هر صورت در صحنه خواهم ماند

كروبي در جلسه شوراي مركزي اعتماد ملي گفت: من در هر صورت در صحنه خواهم ماند و منتظر مذاکره و مباحث اين چنيني نخواهم بود و ديگر وارد گفت و گوها نمي شويم .

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» و به نقل از پايگاه اطلاع رساني اعتماد ملي دبير کل حزب اعتمادملي در سخنان مهمي در جلسه روز گذشته شوراي مرکزي به تشريح فضاي سياسي کشور پرداخت.

 

کانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري در سخنان مهمي نظر نهايي خود را در خصوص انتخابات رياست جمهوري اعلام کرد. کروبي در سخناني که با تکبير اعضاي شوراي مرکزي مورد استقبال قرار گرفت   اظهار داشت: تصميم خود را براي حضور در انتخابات گرفته ايم   و در اين خصوص ديگر مذاکره اي نخواهيم داشت.

 

کروبي در ابتداي سخنان خود ضمن تبريک اعياد سعيدقربان و غدير به باز خواني چگونگي ورود به صحنه انتخابات رياست جمهوري دوره دهم پرداخت. دبير کل حزب اعتماد ملي با اشاره به دعوت شوراي مرکزي حزب اعتماد ملي، شخصيت ها، چهره هاي سياسي و گروه هاي مختلف از وي جهت حضور در دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري  اظهار داشت: در ايام ماه مبارک رمضان در يک مراسم افطاري که جمعي از مسئولين دوران اصلاحات و فعالين سياسي حضور داشتند پيشنهاد شد که کانديداهاي مختلف وارد عرصه شوند و به کار و فعاليت انتخاباتي و تبليغاتي بپردازند و با گذشت زمان ميزان اقبال مردمي و همين طور موانع راه مشخص مي کند که چه کسي داراي وضعيت مناسب تري نسبت به ديگران است با اين روند حرکت به سمت همگرايي با کانديداي واحد تقويت مي شود و در همان جلسه قريب به اتفاق حاضرين در تائيد اين مدل پيشنهادي صحبت کردند.

 

دبير کل حزب اعتماد ملي افزود: بر همين مبنا نماينده اي از طرف حزب به کار گروه فرستاديم و در کار گروه موضوع منشور ائتلاف و شوراي حکميت مطرح شد که مورد تائيد اعضا قرار گرفت بنابر گفته نماينده حزب - آقاي گرامي مقدم - که بارها در مصاحبه ها نيز عنوان کرده است در همان پيش نويس که به عنوان منشور ائتلاف عنوان شد تاريخ اعلام نامزدي افراد 20 آذرماه مقرر گرديد که حتي نظر شخصي من اول آذر ماه بود .چهاردهم آذر ماه در گردهمايي حزب کارگزاران براي اولين بار به تاريخ 20 آذر ماه اشاره کردم تا امروز هيچ کانديدايي از جريان اصلاحات نه اعلام آمادگي کرده است و نه گفته شوراي حکميت را قبول دارد .

 

کانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري با اشاره به حجم سنگين فعاليت هاي انتخاباتي در سطح کشور تاکيد کرد : ما در شرايطي هستيم که هيچ امکاناتي نداريم و رقباي ما داراي امکانات فراواني هستند اگر مي خواهيم وارد شويم بايد جدي و با تمام قدرت حضور پيدا کنيم شما مطمئن باشيد رقبا همه توان خود را به کار بسته اند و وارد عرصه انتخابات شده اند و نه نگران شايعه سازان هستند و نه دغدغه امکانات دارند.

 

دبيرکل حزب اعتماد ملي در بخش مهمي از سخنان خود تصريح کرد: البته بعد از انتخابات -هرچه سرنوشت آن باشد - تمام آن چرا که در اين ايام رخ داده را تشريح خواهم کرد. ايشان ادامه داد و افزود: از ورود هر عزيز و بزرگواري که وارد انتخابات شود ما استقبال مي کنيم ما از اينکه همه افراد به طور جدي وارد رقابت ها شوند استقبال مي کنيم از دوستان و عزيزان و از کساني که در حزب و يا خارج از حزب ابراز محبت کرده اند صميمانه خواهش مي کنم از هر گونه تخريب و تعضيف خودداري کنند به هيچ وجه وارد عرصه هاي خلاف اخلاق سياسي نشوند. تنها و تنها به کار سازنده بپردازند. اکنون پس از همه فراز و نشيب ها وارد صحنه شده ايم و داوطلب انتخابات رياست جمهوري هستيم امروز اعلام مي کنم با فرض حضور يا عدم حضور هر عزيز ديگري همچو آقايان هاشمي ، خاتمي ، ميرحسين موسوي و نوري تحت هيچ شرايطي از صحنه کنار نخواهم رفت براي اينکه اگر ها مطرح نشود، براي اين که تزلزل به وجود نيايد، براي اين که نيروها معطل نشوند به عزيزان مي گويم هيچ مانعي در تصميم من نخواهد بود چون شرايط به گونه اي است که هرگونه اما و اگر جز تزلزل چيز ديگري نصيب نخواهد کرد. پس شما مطمئن باشيد من در هر صورت در صحنه خواهم ماند و منتظر مذاکره و مباحث اين چنيني نخواهم بود و ديگر وارد گفت و گوها نمي شويم .

 

دبير کل حزب اعتماد ملي در بخش ديگري از بيانات خود خطاب به مسئولين استانها که در جمعي از آنها در جلسه حضور داشتند اظهار داشت : از نيروهاي غير حزبي که  ابراز محبت نموده اند بخواهيد اگر عزيزي ترديد دارد تصميم گري خود را در زمان مناسب انجام دهد و در صورت رسيدن به جمع بندي شفاف و صريح فرض خود را بر آن بگذارد که همه افراد بالقوه و بالفعل وارد صحنه انتخات شده اند تصميم خود را بگيرند.

 

کروبي افزود: بحث آمدن يا نيامدن موضوعي است که تا دهه سوم فروردين ماه سال آينده زمان مي برد در انتخابات نمي توان تاريخ براي کسي اعلام کرد. ما نمي خواهيم نيروها بلاتکليف باشند خيلي از توهين ها و تخريب ها را براي وحدت تحمل کرديم اما اکنون به اين نتيجه رسيده ايم که راهي جز اين نداريم .

 

دبيرکل حزب اعتماد ملي تصريح کرد: انشاء الله انتخابات سالم پرشکوه و آزادي داشته باشيم و هرچه مردم انتخاب کنند مورد استقبال ما است در حين آنکه به ياري خدا براي پيروزي تلاش مي کنيم .

 

وي در پايان سخنان خود از هم حزبي هاي خود خواست که ضمن افزايش فعاليت ها ، فعاليت هاي خود را منسجم تر نمايند.

پربازدیدترین آخرین اخبار