مدعیان خدمتگزاری مراقب باشند!
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۴۳۳

مدعیان خدمتگزاری مراقب باشند!

مدعیان خدمتگزاری ملت مراقب باشند توسط مردم طرد نشوند...
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ ثبت نام کاندیداهای نمایندگی مجلس آغاز شد.
 
از چندین ماه گذشته که مشخص شد انتخابات در پایان سال جاری برگزار می‌شود، گروه‌ها و جناح های مختلف سیاسی موضع گیری‌های متفاوتی را انجام دادند؛ گروهی بشدت آن را تحریم کرده و از عدم شرکت خود در این رویداد ملی سخن به میان آوردند، بعضی‌ها کمی ملایم‌تر برخورد کرده و از حضور خود، با شرط و شروط مربوطه سخن گفتند و گروهی نیز سینه چاک، در پی گزینش نیروهایی بودند که امکان رأی آوری بیشتری داشته باشند تا با ورود به مجلس امکان چانه‌زنی آن‌ها را افزایش دهند.
 
منحرفان و فتنه گرانی که در 9 دی و 22 بهمن 88 سیلی محکمی را از ملت خوردند، به تکاپو افتاده‌اند تا نمایندگان طیف خود را در مسند قانونگذاری کشور نفوذ دهند و از این طریق خواسته های خویش را در مجلس پیگیری کنند؛ خارج نشینان و ایادی داخلی آن‌ها نيز همصدا با بوق های تبلیغاتی استکباری حضور در انتخابات را تحریم کرده‌اند.
 
به هر حال فرزندان انقلاب اسلامی همواره در صحنه بوده و با نیت خدمت و پیشبرد هر چه بهتر امور کشور قدم به این عرصه می‌گذارند و ورود به مجلس را نه به عنوان حربه‌ای برای امتیازگیری و سنگ‌اندازی جلوی مسیر حکومت اسلامی، بلکه به عنوان وظیفه‌ای که کوتاهی در آن باعث خسران در پیشگاه الهی می‌گردد، پیگیری می‌کنند؛ اگر مردم انتخابشان کردند به خدمتگزاری آنها همت می‌گمارند و اگر رأی نیاوردند خدا را شکر می‌کنند که این تکلیف سنگین از روی دوششان برداشته شده است.
 
در شرایطی که با گذشت یک سال و اندی از رویداد بزرگ بیداری اسلامی، دشمنان انقلاب اسلامی هنوز در سردرگمی آشکار بوده و خواب راحت از چشمشان ربوده شده و مردم در کشورهای استکباری نیز به نوعی بیداری در برابر نظام کاپیتالیستی و سرمایه داری حاکم بر خود رسیده‌اند، دولت های استکباری عالم، مخصوصاً آمریکای جنایتکار به دنبال این هستند که چهره‌ جمهوری اسلامی، به عنوان نویدبخش و الگوی مستضعفین عالم در رویارویی با زورمداران، را مخدوش جلوه دهند.
 
در چنین شرایطی ملت فهیم و هوشمند ایران که همواره به دور از هیاهو و تبلیغات تفرقه‌افکن و گمراه کننده‌ دشمنان خود در همه‌ صحنه‌ها، پرشور و مقتدر، حضور فعال و مؤثر داشته است، در فرصت باقی مانده تا 12 اسفند در بازشناسی نیروهای خدوم و ارزشمند و لایق نمایندگی مجلس شورای اسلامی کوشا بوده و می داند که هر گونه مسامحه و سهل انگاری در این امر مهم چه ضربات جبران ناپذیری را برای نظام اسلامی به ارمغان می‌آورد.
 
ملت ما تجربیاتی مانند مجلس ششم را پشت سر گذاشته است؛ نمایندگانی که تنها به مدد پول و سرمایه‌ قدرت های استکباری و با حمایت و پشتیبانی آنها به مجلس راه یافتند و نظام اسلامی در این دوره چه ضربانی را متحمل شد.
 
نماینده‌ای که مرعوب ظالمان عالم باشد و به همین علت برنامه صلح آمیز هسته ای را کنار بگذارد، به مصالح کشور بی توجه بوده و به دنبال منافع شخصی خود باشد و حرکات زشتی همچون تحصن در مجلس را راه بیندازد، نماینده ای که با وجود تأکیدات مکرر رهبر و مولایمان مبنی بر آرام نگه داشتن فضای عمومی کشور جهت پیشبرد اهداف نظام، در گوشه و کنار، به تحریک گروه‌ها و جریانات همت گمارد، نماینده ای که به جای حضور در مجلس و قانونگذاری به سوءاستفاده از جایگاه نمایندگی خود پرداخته و به دنبال زراندوزی باشد، نماینده ای که با در دست داشتن علم اصلاح طلبی در پی ایجاد فساد و فتنه و تفرقه در جامعه مسلمین باشد، جهت حضور در مجلس صلاحیت ندارد، اگر چه شرایط چهارگانه‌ وزارت اطلاعات، اداره ثبت احوال، نیروی انتظامی و شورای نگهبان را دارا باشد.
 
خدای را شاکریم که به برکت انقلاب اسلامی و طبق قانون اساسی مترقی‌مان، نهاد ارزشمندی همچون شورای نگهبان با اعضای اسلام شناس و قانون شناس آن در رأس نظارت‌ها هستند تا از زحمت مردم در این مسیر بکاهند؛ البته دست هایی که در کارند تا بر نظارت استصوابی اين نهاد خدشه وارد کنند، خیرخواه ملت و مملکت نیستند و آگاهانه یا ناآگاهانه آبی به آسیاب دشمن می‌ریزند.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار