حماسه 9 دی درس بزرگ ملت ایران به دشمنان نظام بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۳۹۱۲
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان:

حماسه 9 دی درس بزرگ ملت ایران به دشمنان نظام بود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: حماسه 9 دی درس بزرگ ملت ایران برای دشمنان داخلی و خارجی نظام اسلامی بود.
سید سعید حسینی در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با بیان اینکه برای به وجود آمدن فتنه سال گذشته دشمنان نظام و انقلاب 30 سال با تلاش ایادی داخلی تلاش و برنامه‌ریزی کرده‌ بودند، افزود: حضور یکپارچه مردم در این روز موجب شد تا دشمنان نتوانند به اهداف و خواسته‌های خود برسند.
 
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران زاییده تفکر عاشوراست، تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران برگرفته از نهضت حسینی است و امام راحل (ره) با تاسی از نهضت امام حسین (ع) توانست انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی برساند.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه عده‌ای غافل و دنیا طلب در روز عاشورا به ساحت این روز توهین کردند، بيان داشت: دشمنان و فریب خوردگان داخلی و مزدوران آنها به خیال اینکه بتوانند به اهداف خود برسند، دست به چنین اقداماتی زدند که موجب خروش ملت ایران شد.
 
حسيني در ادامه با اشاره به اینکه به مناسبت 9 دی برنامه‌های مختلفی در استان اجرا می‌شود، تصریح کرد: در این زمینه ارگان‌ها و دستگاه‌ها نیز برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کنند.
 
وي بر لزوم شناخت ابعاد فتنه 88، نمایش بصیرت و معرفت دینی ملت ایران، تبیین منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، ولایتمداری ملت و ابعاد جدیدی از حماسه ملی 9 دي تاكيد كرد.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان با تشریح نقش بی‌بدیل مقام معظم رهبری در افشاگری توطئه فتنه‌گران گفت: باید این روز برای همیشه در تاریخ پرافتخار کشور ثبت شود.
 
حسيني با تاکید بر اینکه حماسه 9 دی درس بزرگ ملت ایران برای دشمنان داخلی و خارجی نظام اسلامی بود، خاطرنشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری، این حماسه بزرگ با حمایتی معنوی خلق شد.
 
وی حماسه 9 دی را تجلی بغض انقلابی مردم در پی توهین به مقدسات در عاشورای حسینی دانست و گفت: در نقاط مختلف کشور جمعیتی 50 میلیونی در صحنه حاضر شده بودند که نشان از عشق و ارادت ملت به ساحت ولایت و امامت است.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان از 9 دی به عنوان روز خاص ملت ایران یاد کرد و بیان داشت: افراد،‌ گروه‌ها، احزاب و جریان‌ها نباید این روز را متعلق به خود بدانند و آن را به نفع خود مصادره کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار