غدير خط بطلاني بر انديشه‌هاي سكولاريستي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۳۸
رئيس سازمان ملي جوانان:

غدير خط بطلاني بر انديشه‌هاي سكولاريستي است

رئيس سازمان ملي جوانان گفت: غدير خط بطلاني بر انديشه‌هاي سكولاريستي و به دنبال آن ارائه فلسفه ناب سياسي اسلام و اداره جامعه به سوي سعادت است كه در حقيقت نقشه سعادت و خوشبختي بشريت در غدير تكميل شد.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علي ‌اكبري در همايش تخصصي غدير كه با موضوع بررسي جايگاه ولايت و امامت و مبحث اخوت در پرتو ولايت برگزار شد، اظهار داشت: يكي از مهم‌ترين مسائل غدير كه بنا به اتفاق ناديده گرفته شده است، مسئله اخوت و برادري مطرح شده در اين روز است.

رئيس سازمان ملي جوانان ادامه داد: از جمله مسائلي كه در روايات ما براي روز غدير سفارش شده، انجام عقد اخوت است و حتي متن اين عقدنامه نيز در چند روايت ذكر شده است.

معاون رئيس جمهور با اشاره به اينكه اصل اسرار غدير در خاتميت پيامبر اسلام (ص) و آغاز ولايت است، خاطرنشان كرد: غدير در حقيقت خط بطلاني است بر طاغوت و انديشه‌هاي سكولاريستي و به دنبال آن ارائه فلسفه ناب سياسي اسلام و شيوه تدبير و اداره جامعه به سوي سعادت، به طوري كه مي‌توان گفت كه نقشه سعادت و خوشبختي بشريت در غدير تكميل شد.

وي با اشاره به فلسفه سياسي اسلام و مسائل نهفته در آن تصريح كرد: فلسفه سياسي اسلام تأمين كننده سعادت بشر است كه اين سعادت در پرتو ولايت كامل مي‌شود، چرا كه ولايت همه ارزش‌هاي انساني و نيكي‌ها و زيبايي‌هايي را كه مي‌توان در يك جامعه متصور شد تضمين مي‌كند، به شرط آنكه مردم هم نسبت به اين ولايت متعهد باشند.

حاج علي‌اكبري با بيان اينكه در اسلام رابطه‌اي كاملاً عاطفي ميان ولي و مردم برقرار است، اضافه كرد: رابطه ولي با آحاد جامعه مبتني بر مهر و محبت است، چرا كه اولياي الهي برترين مردمان عصر خود هستند و در همه صفات به ويژه محبت و مهرباني نسبت به مردمشان اوج صفت را به نمايش مي‌گذارند.

رئيس سازمان ملي جوانان با تأكيد بر اين كه رابطه جامعه هم نسبت به ولي رابطه‌اي محبت‌آميز و مهربانانه است، ادامه داد: در طول تاريخ بارها مشاهده شده كه دل‌هاي روشن ضمير به راحتي در گروه محبت ولي خدا قرار گرفته است و نه تنها عقل مردم به طور كامل خاضع ولي الهي بوده است، بلكه دل‌هايشان نيز در گروه او قرار دارد.

معاون رئيس جمهور در امور جوانان با اشاره به رابطه عظيم معنوي عموم مردم جامعه اسلامي عنوان كرد: جامعه اسلامي جامعه‌اي شكل گرفته بر مبناي اصول اسلامي است و همين اصول آرمان‌ها و اهداف مشترك مي‌آورد كه اين مسئله سبب يكپارچگي بيشتر جامعه مي‌شود و تمام اين پيوستگي مديون ولايت الهي است.

وي تأكيد كرد: در قرآن كلمه اخوت به مؤمنان نسبت داده شده پس مي‌توان اينگونه هم تعبير كرد كه از نظر خداوند متعال اگر رابطه مؤمنان و مسلمانان با هم اينگونه نباشد در دين آن‌ها نقص وجود دارد و حتي ايمان آنها از نظر خداوند متعال پذيرفته نيست./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار