بغض چند ماهه مردم در 9 دی ماه شکست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۴۲۳
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز:

بغض چند ماهه مردم در 9 دی ماه شکست

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: هتک حرمت در روز عاشورا و حمایت سران فتنه از این اقدام مهم سبب شد بغض چند ماهه مردم به یکباره شکسته و بار دیگر حماسه‌ای عاشورایی بيافرینند.
مهدی خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، با اشاره به موارد تلخ و عبرت آموز سال 88 که به تندی و بسیار تلخ گذشت، گفت: در آن روزها انقلاب اسلامی خون دل های زیادی از سران فتنه خورد و مردم با اقتدا به رهبری، سیاست صبر را پیش گرفتند.
 
وی گفت: مردم در این سه دهه نشان داده اند که حضور 40 میلیونی و 85 درصدی در انتخابات را در هیچ کجای جهان، بجز رفراندم 12 فروردین 58 سراغ نداریم که این رفراندوم عظیم یک زلزله اساسی برای دشمنان و یک جشن واقعی برای دوستداران اسلام در سراسر جهان بود.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز گفت: اما این جشن شادی مردم با اقدامات سران فتنه چندان طولی نکشید و با ادعای تقلب در انتخابات و فراهم کردن فضا برای اغتشاش، این شیرینی به کام فتنه تلخ شد.
 
خسروی گفت: تحرکات موسوی، کروبی و خاتمی قبل و بعد از انتخابات سبب شد تا دشمنان بستر را برای اقدام نهایی علیه انقلاب اسلامی مناسب ببینند، در داخل کشور هم پیاده نظام دشمن به کار افتاد و خط تخریب خیابانی شروع شد؛ خط تخریب، خط آتش سوزی و از بین بردن امنیت ملی و اقداماتي از اين قبيل.
 
وی تصریح کرد: در این مدت مقام معظم رهبری تمام تلاش را انجام دادند تا سران فتنه مرزبندی هایشان را روشن کنند، اما آنها اصرار داشتند از نظام فاصله بگیرند؛ در واقع آنها اختلاف درون خانوادگی مبارزه انتخاباتی را به مبارزه ای درون نظام اسلامی تبدیل کردند.
 
این فعال دانشجویی بیان کرد: جریان فتنه در روز قدس که روز دفاع از فلسطین و علیه رژیم صهیونیستی است، با روزه خواری علنی، شعارهایی به نفع رژیم صهیونیستی و عليه فلسطین سردادند.
 
خسروی گفت: در روز 13 آبان نیز که روز استکبارستیزی بود به نفع آمریکا شعار دادند؛ چندی بعد فتنه گران که جمهوریت اصلی ترین شعار جمهوری اسلامی (استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی) را زیر سوال برده بودند، این بار با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی» اسلامیت آن را نیز حذف کردند.
 
وی یادآور شد: در روز 16 آذر نیز به تمثال مبارک حضرت امام، آن امام مهربانی ها و آن امامی که ملت ایران به او عشق می ورزید، توهین کرده و علیه مقدسات مردمی شعار سردادند.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: روز عاشورا هم ضمن شعار علیه جمهوری اسلامی و اصل ولایت فقیه، وقاحت را به بالاترین حد رساندند و با هتک حرمت در این روز، به شور و شادی در روز عاشورا پرداختند؛ همان جاهلانی که موسوی آنها را خداجو نامید و همپیمانان خارجی مهدی کروبی از آنها به عنوان عزاداران واقعی در رسانه هایشان نام بردند.
 
خسروی گفت: مدت ها بود که صبر مردم از اقدامات فتنه لبریز شده بود، اما هتک حرمت در روز عاشورا و حمایت سران فتنه از این اقدام سبب شد بغض چند ماهه مردم به یکباره شکسته شود و مردم بار دیگر حماسه ای عاشورایی بيافرینند که شاید بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نظیرش مشاهده نشده بود.
 
وی تصریح کرد: حماسه ای از جنس انقلاب، حماسه ای به وسعت تمام ایران و روح و بیداری ایرانیان، نه فقط از میدان فردوسی تا انقلاب، بلکه از شرق تا غرب به جمهوری اسلامی، از کوچکترین روستاهای نقاط محروم تا کلان شهرها، از پیر و جوان تا کودک، تا قوم های لر، بلوچ، کرد، فارس، بختیاری تا 13 میلیونی که به میرحسین رأی دادند.
 
این فعال دانشجویی بیان کرد: روزی که همه 40 میلیون آمده بودند؛ همه یکصدا با عکس امام و رهبر معظم انقلاب و پرچم ها و بیرق های حسینی؛ آن روز همه آمده بودند برای محکومیت و بیزاری از سران فتنه؛ همه بر یک موضوع متحد بودند، حمایت از ولایت فقیه و امام خامنه ای؛ همه می خواستند بگویند که رهبر همان قدر که رهبر مردم است، رهبر جوانان بصیر، رهبر چپ، رهبر راست، رهبر شیعه و سنی، رهبر آذری زبان و قومیت های مختلف است.
 
خسروی بیان کرد: رهبر همان قدر که رهبر طرفداران احمدی نژاد است، رهبر کسانی هم هست که به میرحسین رأی دادند و در یک کلام ايشان، رهبر تمام ایران است.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز بیان داشت: می توان حضور پر رنگ و بی بدیل و بی نظیر جوانان در نهم دی ماه 88 را در تصاویر و فیلم های آن یوم الله مشاهده کرد؛ انشاالله امت یک بار دیگر با حضوری پررنگ و حماسه گونه در انتخابات مجلس، حق رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و بصیرت مثال زدنی خود را بجا آورده و پاسخ تهدیدات پوشالی دشمنان را خواهند داد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار