کد خبر:۱۶۴۵۷۸
رئیس مرکز جذب اساتید وزارت علوم:
تجلی بصیرت دستاورد 9 دی است
رئیس مرکز جذب اساتید وزارت علوم گفت: نهادینه شدن ارزشهای اسلامی و تجلی بصیرت از دستاوردهای 9 دی ماه بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجوم از قزوین، دکتر مردانی روز گذشته در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی که به همت بسج دانشجویی دانشگاه آزاد قزوین در آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت : 9 دی یکی از ایام الله است که جوهره آن حرکت عظیم مردمی بود.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که فرموده بودند، حماسه 9 دی حرکتی بود که دست خداوند آنرا هدایت می کرد، افزود: شناخت موقعیت، بصیرت، قوه دشمن شناسی و حرکت سریع و به موقع مردم که در فضای غبارآلود فتنه انجام گرفت، این فتنه را خنثی کرد.
مردانی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بیش از 20 کلید واژه در رابطه با 9 دی داشتند و در دیدار با اصحاب رسانه از فتنه 88 بعنوان بیماری مزمن یاد کردند که با اقدامات امنیتی و سیاسی برطرف نمی شد و حضور یکپارچه مردم را می طلبید تا درمان شود که بحمدالله حاصل شد.
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم عناصر میدانی این فتنه را بخوبی بشناسیم باید با برنامه ریزی دقیق و عمیق عمل کنیم. دشمنان قسم خورده انقلاب از جمله زخم خوردگان انقلاب، اپوزسیون داخلی و دشمنان خارج نشین و بخشی از جریان اصلاح طلب، سلطنت طلبها، منافقین، ملی گراها، غرب گراها خ انواده های معدومین و شیطان پرستانمتحد شده بودند تا بتوانند به اهداف انقلاب خاتمه دهند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در رابطه با دستاوردهای 9 دی تاکید کرد: وحدت ملی یکی از دستاوردهای بزرگ حماسه 9 دی بود.
وی با اشاره به جمله فوکویاما در رابطه با شیعه که گفته بود شیعه دو بال دارد که توسط زرهی به نام ولایت فقیه در بر گرفته شده است (فرهنگ شهادت و فرهنگ انتظار) عنوان کرد: نهادینه شدن ارزش های اسلامی و تجلی بصیرت از دیگر دستاوردهای 9 دیماه بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰