عاقبت ساکتان ایستادن مقابل ولایت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۴۵۸۵
آیت‌الله علم الهدی:

عاقبت ساکتان ایستادن مقابل ولایت است

امام جمعه مشهد با اشاره به تفاوت 20 ساله از زمان شهادت امام علی (ع) تا شهادت امام حسین (ع) گفت: ساکتان مقابل امام علی (ع) همان لشکر عمر ابن سعد در جنگ با امام حسین (ع) شدند و عاقبت ساکتین ایستادن مقابل ولایت است.
 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد تاکید کرد: ساکتان در برابر فتنه در مقابل ولایت ایستادند. بصیرت مردم باید به گونه ای باشد که در عرصه انتخابات نگذارند عده ای فتنه رنگها، فتنه گوها و بی تفاوتها در برابر فتنه وارد میدان شوند و دوباره در عرصه قدرت و سیاسی کشور جا بگیرند.
 
امام جمعه مشهد انقلاب کربلا را یک کارگاه خلق حماسه و انقلاب در عرصه سیاسی اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: مردم در حادثه کربلا با دیدن خواص مقابل امام حسین(ع) به جنگ با پسر پیامبر (ص) آمدند.
 
وی بیان کرد: در حادثه عاشورا عده ای از خواص با سکوت و یاری نکردن امام حسین (ع) ، عده ای به دلیل نداشتن اعتقادی به بینش سیاسی امام حسین (ع) با آنکه دلداده ایشان بودند (مانند عبدالله ابن جعفر همسر حضرت زینب(س) که تا آخر عمر نادم و پشیمان بود) و عده ای مانند عبدالله ابن عباس و صحایه پیامبر(ص) و امام علی (ع) که سرباز عمر ابن سعد شدند و در مقابل امام حسین (ع) ایستادند، نقش آفرین بودند.
 
علم الهدی افزود: این خواص با موضع گیری های خود مردم را آنچنان به تردید انداختند که هنگامی که حسین کشی به راه افتاد مردم از شهرها و مناطق برای ریختن خون پسر پیامبر(ص) حاضر شدند.
 
وی با بیان اینکه در فتنه 88 خواص با مقام ولایت زاویه پیدا کردند، اظهار داشت: یک عده با تمام ابراز محبت نسبت به رهبری در خانه نشسته و سکوت کردند و عده ای دیگر که خود را از افسران ارشد نظام می دانستند سرباز انگلیس و آمریکا شدند و فتنه را به راه انداختند.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این مهم که مردم با رشد سیاسی و بصیرت خود مسیر دین را شناخته و از خواص و نخبگان فاصله گرفتند، بیان کرد: مردم با وابسته شدن به رهبر انقلاب حماسه 9 دی را رقم زدند.
 
امام جمعه مشهد با اشاره به حضور مردم در حماسه 9 دی بیان کرد: اگر در روز عاشورا نیز مردم از خواص جدا می شدند و به ولایت می پیوستند، سیدالشهدا به شهادت نمی رسیدند و فرزندانش به اسارت برده نمی شدند.
 
آیت الله علم الهدی ادامه داد: اگر حضور مردم در حماسه 9 دی 88 نبود آنچه در غربت و ظلومیت سیدالشهدا دیده شد در خصوص رهبر انقلاب و وابستگان ایشان دوباره مشاهده می شد.
 
 تفاوت مردم ما با مردم کوفه در تبعیت از خواص بود
 
امام جمعه مشهد تاکید کرد: تفاوت مردم ما با مردم نقش آفرین در حادثه عاشورا در تبعیت از خواص بود. آن روز مردم با تبعیت از خواص در مقابل سیدالشهدا ایستادند و مردم ما وقتی دیدند رهبر انقلاب تنها به میدان آمده و خواص سیاسی یا کنار رفته اند یا در مقابل ایشان ایستاده اند، در حمایت از رهبر به میدان آمده و با فتنه مقابله کردند.
 
وی با تاکید بر این مهم که هنوز 9 دی و فتنه تمام نشده است، خاطرنشان کرد: امروز فتنه پیچیده تر ادامه دارد و 9 دی نیز باید توسط مردم قویتر اقامه شود. ما با داشتن حادثه کربلا و عاشورا باید محکم بایستیم.
 
امام جمعه مشهد با اشاره به تفاوت 20 ساله از زمان شهادت امیرالمومنین علی (ع) تا شهادت امام حسین (ع) گفت : ساکتان مقابل امام علی (ع) لشکر عمرابن سعد را در جنگ با امام حسین (ع) تشکیل دادند. عاقبت ساکتین ایستادن مقابل ولایت است.
پربازدیدترین آخرین اخبار