کد خبر:۱۶۵۵۱۷
سرپرست یگان حفاظت میراث فرهنگی زنجان:
84 شی تاریخی 4000 ساله در زنجان کشف و ضبط شد
سرپرست یگان حفاظت میراث فرهنگی زنجان از كشف و ضبط 84 شی تاریخی 4000 ساله در اين استان خبر داد.
هاشم نهامین در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، گفت: با پیگيری یگان حفاظت میراث فرهنگی زنجان و در یك اقدام كم نظیر، 84 قطعه شی تاریخی در یكی از روستاهای توابع شهرستان ایجرود كشف شد.
وی افزود: این آثار شامل ظروف سفالی و زیورآلات مفرغی و اشیای زینتی شیشه ای است که در حفاری غیر مجاز توسط یكی از متجاوزین به آثار و اشیای تاریخی به دست آمده است.
سرپرست یگان حفاظت میراث فرهنگی زنجان با اشاره به اینکه طبق اعلام نظر كارشناسان باستان شناسی اشیای مكشوفه مربوط به هزاره دوم و هزاره اول قبل از میلاد هستند، تصریح کرد: اشیای كشف شده شامل انواع ظروف سفالی، سنگهای زینتی، گردنبد و گوشوارههای مفرغی، اشیای زینتی شیشهای و غیره هستند.
نهامین خاطرنشان کرد: این آثار بعد از انجام تحقیقات باستان شناسی، ثبت و در معرض دید عموم علاقه مندان قرار میگیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰