کد خبر:۱۶۶۴۸۶
روزنامه فرانسوی فیگارو فاش کرد:
استفاده ابزاری آمریکا و رژیم صهیونیستی از کردستان عراق جهت ترور دانشمندان هسته ای
سر مقاله نویس روزنامه فرانسوی فیگارو در سر مقاله ای افشا کرد که ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی با استفاده از خاک کردستان عراق اقدام به تلاش جهت ترور دانشمندان هسته ای ایران می کند.
گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»: روزنامه لو فیگارو در شماره اخیرش ضمن بررسی تنش های اخیر میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران اقدام به انتشار مطالبی جالبی در این زمینه کرده است.
جرج مالبرونو مقاله نویس این روزنامه فرانسوی ضمن اشاره به بغرنج شدن بحران میان جمهوری اسلامی ایران از یک سوی و ایالات متحده و اسرائیل از سوی دیگر با استناد به گفته های یک مقام امنیتی عراقی می نویسد که این دو کشور از همکاری مخالفان کرد ایرانی مقیم در کردستان عراق برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی سود می برند.
به اعتقاد این نویسنده صدور حکم اعدام علیه امیر میرزایی حکمتی شهروند آمریکایی ایرانی تبار به اتهام جاسوسی به سود واشنگتن در چارچوب این جنگ نه چندان سرد میان دو کشور صورت می گیرد .
نویسنده مقاله لوفیگارو با استناد به اطلاعاتی که از دیپلمات های غربی در وین به دست آورده درباره پرونده هسته ای جمهوری اسلامی ایران تاکید می کند که تهران عملا غنی سازی اورانیوم در تاسیسات زیرزمینی مقاوم در برابر ضربات هوایی احتمالی را اغاز کرده است .
نویسنده این مقاله سپس مدعی شده که بر اساس گزارش ها ایران تاکنون اورانیوم لازم برای ساخت چهار کلاهک اتمی را غنی سازی کرده است و در نتیجه چالش کنونی ایالات متحده آمریکا بر سر منع ایران از ساخت سلاح هسته ای است و نه جلوگیری از دستیابی این کشور به فناوری اتمی!
ادعای این نویسنده در شرایطی مطرح می شود که تمامی فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی تحت نظارت بازرسان آژانس بین الملی انرژی اتمی قرار دارد. اشاره وی به تولید اورانیوم لازم جهت ساخت چهار کلاهک اتمی، غنی سازی اورانیوم 20 درصد می باشد که کشورمان پس از عدم تحویل سوخت جهت راکتور تهران اقدام به غنی سازی 20 درصد نموده است.
پیش از این جمهوری اسلامی، اورانیوم را تا مرحله 3.5 درصد غنی سازی می نمود که پس از عدم پایبندی غرب به توافقنامه تهران که میان برزیل، ایران و ترکیه بسته شد مجبور به افزایش غلظت غنی سازی شد.
نویسنده در مطلبش اشاره ای به چگونگی قیاس غنی سازی 20 درصد و بمب اتمی نکرده است و اعلام ننموده چگونه تولید غنی سازی 20 درصدی به منزله تولید بمب اتمی می باشد! در حالی که برای تولید بمب اتمی نیازمند غنی سازی با غلظت بیش از 90 درصد می باشد که برای دستیابی به آن راهی بس طولانی است.
گفتنی است مقامات کشورمان بارها اعلام کرده اند که تولید تسلیحات اتمی در سیاست کلان جمهوری اسلامی جایی ندارد.
مالبرنو سپس در ادامه سرمقاله اش به نکته جالبی اشاره کرده و آورده است: با اشاره به اینکه ایالات متحده آمریکا و اسرائیل اخیرا عملیات تخریبی علیه تاسیسات هسته ای و ترور دانشمندان اتمی ایران را افزایش داده اند، برای انجام چنین اقداماتی از حضور در کردستان عراق سود می برند .
لوفیگارو در ادامه با استناد به اظهارات یک مقام امنیتی عراقی که خواست نامش فاش نشود اظهار داشت است که آمریکا و موساد به منظور انجام عملیات علیه منافع جمهوری اسلامی ایران از همکاری مخالفان کرد ایرانی که در کردستان عراق پناهنده هستند سود می برند.
این اظهارات در حالی بیان می شود که امروز خبر شهادت مصطفی احمدی روشن یکی از دانشمندان هسته ای کشورمان در صدر اخبار بین الملی و داخلی قرار گرفت. به گفته ی برخی کارشناسان رژیم صهیونیستی و دستگاه اطلاعاتی آن (موساد) نقش انکار نشدنی در وقوع این حادثه و حوادث مشابه دارد.
لازم به ذکر است با پایان جنگ دوم خلیج فارس و استقلال نسبی حکومت اقلیم کردستان عراق، مقامات صهیونیستی تلاش های وافری جهت برقراری ارتباط با این منطقه به خرج داده اند. با سقوط صدام حسین در سال 2003 بر میزان استقلال این منطقه افزوده شده است و بنابر برخی گزارش ها، سرمایه گذاری مقامات اسرائیلی در این منطقه بشدت افزایش یافته و دیدارهای پنهانی میان طرفین صورت گرفته است.
منابع اطلاعاتی ایران، ترکیه، سوریه و عراق بارها اسنادی را مبنی بر همکاری صهیونیست ها با گروه های تجزیه طلب کرد در این منطقه افشا کرده اند. هم اکنون منطقه اقلیم کردستان عراق به پایگاهی مستحکم برای گروه های نظیر پژاک و پ ک ک تبدیل شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.