کد خبر:۱۶۶۵۰۲

ترور دانشمندان هسته‌ای ایران تا به کی و تا کجا؟

این شهادت‌ها گر چه چهره دشمن را روز به روز سیاه‌تر و رسواتر می‌کند، اما وظیفه ما در قبال این پرسش بی‌جواب چیست؛ ترور دانشمندان هسته‌ای ایران تا به کی و تا کجا؟
گروه سياسي «خبرگزاری دانشجو»، کریم زینی وند؛ ترور دانشمندان هسته ای ایران تا به کی و تا به کجا؟ این سوالی است که با خبر شهادت مصطفی احمدی روشن در صبح چهارشنبه، 21 دی برای بسیاری از دلسوزان و علاقه مندان به این مرز پرگوهر و این سرزمین پهناور و مهد شهیدان دلاور پیش آمده است.
 
راستی تا کی باید چشم خود را بر واقعیت ها ببندیم؟ چه کسی را باید مقصر بدانیم؟ ما که سال هاست به یقین سیده ام كه دشمن از تمام ظرفیت های خود برای ضربه زدن به ما وارد میدان شده است و جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمانده است که حذف فیزیکی عناصر کارآمد در تمام عرصه ها راهبرد محوری و حیاتی دشمن است!
 
به راستی ما که ثابت کرده ایم می توانیم تروریست ها را راحت در آسمان شکار کنیم و توان ما به حدی است که پایگاه های اطلاعاتی - نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی از نفوذ عناصر اطلاعاتی ما در امان نیستند و شکار عبدالمالک ریگی تا به تور انداختن پهپاد آمریکایی و دستگیری جاسوس حرفه ای آموزش دیده سیا و دهها عمل خاموش دیگر تنها جزئی از عملکرد سربازان گمنام حضرت ولی عصر (عج)است؛ پس چرا در قلب کشور و در ام القرای جهان اسلام هر از چند گاهی باید شاهد گلچین کردن سرمایه های ملی مان توسط عناصر اطلاعاتی و تروریستی موساد و سیا باشیم.
 
چه توجیهی نزد خداوند تبارک و تعالی داریم؟ چرا از ظرفیت های موجود در شناسایی نقاط کور عناصر تروریستی بهره برداری نمی کنیم؟ اوایل انقلاب چگونه خانه های تیمی منافقین یکی پس از دیگری منهدم و منحزم می گردید، امروز که مدعی هستیم از تمام امکانات فنی روز بهره مندیم، ادعا می کنیم چتر اطلاعاتی ما همه کشور را رصد می کند، پس چرا در کنترل عاجز مانده ایم؟
 
این شهادت ها گر چه چهره دشمن را روز به روز سیاه تر و رسواتر می کند، اما وظیفه ما در قبال این پرسش بی جواب چیست؟
 
مسئولان اطلاعاتی و امنیتی کشور موظفند این سوالات را جواب دهند؛ چرا در تامین جانی دانشمندان هسته ای کوتاهی و سهل انگاری می شود که در سالروز شهادت یکی از آنها، دوباره دشمن به کمین نشسته ضربه خود را تکرار می کند و باعث شادی اردوگاه دشمن می شود؛ اردوگاهی که دود بر باد رفتنش به هوا برخاسته و بیداری جهان اسلام سازماندهی آن را از هم گسیخته است.
 
ماموران اطلاعاتی - امنیتی و حتی قضایی ما نباید در انجام آنچه که امانت الهی در دست آنان نامیده می شود و آن ایجاد امنیت برای همه ملت ایران، بویژه اقشار تاثیرگذار و بخصوص اندوخته های ماندگارمان یعنی دانشمندان و فرهیختگان علمی و سیاسی به اندازه طرفة العینی غفلت کنند.
 
صدور حکم اعدام برای جاسوس سیا باید بلافاصله به مرحله اجرا درآید؛ زیرا معلوم شد دشمن از این حکم عصبانی است و می خواهد به ما چنگ و دندان نشان دهد، رزمایش عظیم مردان دریادل در جنوب و تنگه هرمز و متعاقب آن حضور شیرمردان بسیجی و سپاهی در رزمایش زمینی شرق کشور باید با اتصال حلقه مطمئن امنیتی در درون پایتخت ایران اسلامی کامل شود و در این جبهه نیز دشمن نتواند زهر تن زخمی خود را بر پیکر ما فرو ریزد.
 
مسئولان امنیتی کشور باید نقشه عملیاتی خود را مجدداً بررسی کنند؛ چرا كه اگر ضعف ها برطرف نشود به تهدید تبدیل می شود. باید دانشمندان هسته ای و علمی ما در سایه امنیت مطلق به جهاد هسته ای خود ادامه دهند که اگر کار به این روال پیش برود باید منتظر حوادث دیگر بود.
 
ما هر زمان قدر و منزلت بهشتی ها را کم فرض کردیم، دشمن، بهتر از ما آنها را شناخت و آنان را از ما گرفت؛ امروز نیز ظاهراً با وجود این همه حوادث عجیب و غریب، ما از سرمایه های خود غافل مانده ایم و دشمن از ما بهتر درک کرده كه بنابراين نقاط قوت ما کجاست، بنابراين در پي حذف فیزیکی آنها برآمده است.
 
واقعا هیچ مسئول امنیتی نباید خود را مبرای از ضعف بداند، ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی نیز باید همگي خود را سربازان اطلاعاتی بدانند و براي شناسایی این مزدوران نفوذ کرده و مسئولان را یاری کنند.
 
زیبنده کشور و مملکت امام زمان (عج) نیست که درونش عناصر تروریستی و اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل نفوذ کنند؛ امیدواریم بزودی و با همت مضاعف و کار جهادی مسئولان امنیتی کشور و دستگاه های ذی ربط ریشه این ترورهای کور با کشف و به دام افتادن عناصر آن از مملکت ما کنده شود و دیگر بار شاهد این گونه اتفاقات تلخ و اسفبار نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار