زنان سرپرست خانوار شهری زیر50سال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار خواهند گرفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۶۶۳۸
دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره)

زنان سرپرست خانوار شهری زیر50سال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار خواهند گرفت

دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: طبق پیش بینی انجام شده تا پایان سال تمامی زنان سرپرست خانوار شهری زیر50سال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار خواهند گرفت.
به گزارش گروه  اجتماعي «خبرگزاري دانشجو»، علیرضاچگینی با بیان اینکه بیمه های اجتماعی شامل بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، بیمه تامین اجتماعی، بیمه حوادث و بلایای طبیعی و بیمه های عمر و سرمایه گذاری است،گفت: زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایر زیر 50 سال و مردان زیر 55 سال از بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر، مشمولین طرح های اشتغال و خودکفایی، زنان سرپرست خانوار شهری زیر 50 سال، مجریان طرحهای اشتغال که در مشاغلی همچون بافندگی،صنایع دستی شناسه دار از بیمه تامین اجتماعی، وامهای اشتغال از محل صندوق اشتغال امداد و وام های حمایتی از محل منابع حمایت از بیمه عمر مانده بدهکار برخوردار می شوند.
 
وی افزود:در سال87 بیش از 47 هزار خانوار،در سال 88 بیش از 96 هزار خانوار، در سال 89 بیش از 112هزار و امسال نیز 140هزار خانوار مشمول بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر شده اند.
بیمه اجتماعی طرحهای اشتغال 22درصد رشدداشته است
 
دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه در سال گذشته 39 هزار خانوار و امسال نیز،50 هزارخانوارشامل بیمه اجتماعی طرح های اشتغال کد994شده اند،اظهارداشت: منابع این بیمه صد درصد توسط کمیته امداد تامین می شود که در 5 ماهه اول امسال 22 درصد رشد داشته است؛ این در حالی است که از سال  84تا89 طی 6 سال تنها 39هزار خانوار بیمه اجتماعی شده اند.
 
دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد به بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار و مشمولین طرح های اشتغال با استفاده از سهم اعتبارات یارانه ها اشاره کرد و یادآورشد: کمیته امداد از طریق تعاملات با مسئولین وزارت رفاه و تامین اجتماعی سابق و سازمان هدفمندی یارانه ها توانست 515 هزار سهمیه بیمه مددجویان از 625 هزار جامعه هدف دولت در بخش های حمایتی را اخذ نماید و سرانه سهم دولت را به نرخ ثابت 33 هزار ریال برساند و با حمایت سرپرست کمیته امداد مابقی سرانه بیمه از سوی این نهاد تامین و خدمات درمانی را به اقلام خدمات مورد بیمه اضافه نماید.
 
سامانه اطلاعاتی توسعه بیمه اجتماعی راه اندازی شد
 
چگینی درادامه با اشاره به اصلاح شرط حداقل سنی و افزایش آن از 45 سال به 50 سال، خاطر نشان کرد:این اقدام امکان بیمه50 هزار زن سرپرست خانوار را فراهم کرده است.
 
وی از تهیه و راه اندازی سامانه اطلاعاتی توسعه بیمه اجتماعی خبر داد وتصریح کرد:کلیه شاخه ها بعد از معرفی مددجویان به شعب تامین اجتماعی به صورت آنلاین اطلاعات مددجویان بیمه شده را در سامانه مذکور ثبت می نمایند و اطلاعات تمامی مددجویان به صورت مانیتورینگ قابل رویت است.
 
50هزار خانوار به مجموع بیمه شدگان قبلی اضافه شده اند
 
 
دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با اشاره به جذب سهمیه 515 هزار خانواری که به کمیته امداد اختصاص داده شده است، تاکیدکرد: با مشارکت منابع حاصله از هدفمندسازی یارانه ها سالانه بیش از2 هزار میلیارد ریال درآمدزایی غیر مستقیم از طریق معافیت 330هزارریالی سهم حق بیمه پرداختی به ازای هر خانوار به نفع امداد و جامعه هدف کسب می شود.
 
چگینی با بیان اینکه طی6 سال فعالیت بیمه های اجتماعی در امداد50 هزار خانوار نیز بیمه شده اند، یادآورشد:این در حالی است که طی 2 ماه گذشته براساس آخرین اطلاعات ثبت شده در سامانه50 هزار خانوار به مجموع بیمه شدگان قبلی اضافه وتعداد 34 هزار خانوار دیگر نیز به تامین اجتماعی معرفی شده اندکه در نوبت اخذ بیمه قراردارند و طبق پیش بینی انجام شده تا پایان سال تمامی زنان سرپرست خانوار شهری زیر50سال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار خواهند گرفت.
 
وی یادآورشد:کلیه مددجویان بیمه شده توسط تامین اجتماعی از تمامی مزایای بیمه های اجتماعی از جمله:بازنشستگی،از کارافتادگی،درمان برابر حداقل حقوق و دستمزد برخوردار خواهندشد.
روزانه بیش ازهزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد توسط شعب تامین اجتماعی بیمه می شوند
 
دستیار معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) فرآیند توانمند سازي مددجویان از طریق استفاده از مزایای بیمه اجتماعی را به عنوان اولویت نخست استان ها دانست و افزود: اکنون روزانه بیش ازهزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد توسط شعب تامین اجتماعی بیمه می شوند.
 
چگيني با بیان اینکه با جذب سهمیه فوق،755هزار خانوار، تحت انواع بیمه خرد قرار می گیرند،اظهارداشت: برنامه های حمایتی امداد در زمینه توسعه بیمه های پایه و خرد در جهت کاهش خطرات مددجویان در سوانح، حوادث و مشکلات اقتصادی نقش بسزایی خواهد داشت.
پربازدیدترین آخرین اخبار