ضرورت ایجاد پلیس مکتبی در مجموعه انتظامی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۶۷۵۶۹
فرمانده انتظامی فارس تصریح کرد:

ضرورت ایجاد پلیس مکتبی در مجموعه انتظامی

فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به ضرورت ایجاد پلیس مکتبی در مجموعه انتظامی گفت: نماد اقتدار نیروی انتظامی و تصور مردم از این مجموعه در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها به چشم می‌آید، پس همکاران باید با هوشمندی با مردم برخورد کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سردار سیروس سجادیان امروز در دوازدهمین همایش رؤسای کلانتری‌ها و فرماندهان پاسگاه‌های انتظامی استان فارس در شیراز بیان کرد: لباسی که ما بر تن داریم لباس خدمتگزاری و نوکری مردم است و باید برای جامعه فضایی ایجاد کنیم که همواره در نقطه نقطه این استان احساس امنیت کنند.
 
وی افزود: احترام گذاشتن به مردم، رفتار و برخورد همراه با متانت، ادب و اخلاق اسلامی بهترین خدمتی است که می‌توانیم نسبت به مردم داشته باشیم.
 
فرمانده انتظامی استان فارس بیان داشت: تولید، ایجاد، حفظ و توسعه امنیت از جمله مواردی است که نیروی انتظامی همواره به آن توجه دارد، اما اقتدار نیروی انتظامی زمانی شکوفاتر می‌شود که احساس امنیت در تمام فضای جامعه جاری باشد.
 
سجادیان گفت: اقتدار نرم یعنی اینکه پلیس با اشراف اطلاعاتی در حوزه خود، اصول مدیریتی و آشنایی با شگردهای مختلف بتواند در سریع‌ترین زمان به افراد بزه دیده کمک کند.
 
وی با اشاره به هوشمندی پلیس و ضرورت ایجاد پلیس مکتبی در مجموعه انتظامی تصریح کرد: نماد اقتدار نیروی انتظامی و تصور مردم از این مجموعه در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها به چشم می‌آید، از این رو همکاران باید با هوشمندی و آشنایی با اطلاعات روز با مردم برخورد کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار