کد خبر:۱۷۰۳۹۵
پيام تبريك استاندار گيلان به رئيسجمهور به مناسبت پرتاب ماهواره نويد علم و صنعت
استاندار گيلان طي پيامي به مناسبت پرتاب ماهواره نويد علم و صنعت به رئيس جمهور تبريك گفت.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، در پيام استاندار گيلان به رئيس جمهور به مناسبت پرتاب ماهواره نويد علم و صنعت آمده است: احتراما، در خجسته ايام الله دهه مبارك فجر و در طليعه روز فن آوري فضايي، فرزندان رشيد، فرهيخته و هميشه سرافراز ملت ايران، عليرغم هياهو و غوغا سالاري ابر قدرتهاي پوشالي و زيادهخواه، موفق شدند ماهواره كاملا بومي «نويد علم و صنعت» را با شعار جاويدان «الله اكبر» و رمز مقدس «يا مهدي ادركني» به فضا پرتاب و در مدار زمين قرار دهند.
ماهوارههاي «اميد» و «رصد» و اكنون «نويد علم و صنعت» و هزاران دستاورد علمي و فن آوري ديگر، جملگي تاييد و تأكيد چندين باره بر شعار محوري «ما ميتوانيم» و خودباوري ملّت شريف، نجيب و مسلمان ايران است.
در بخش ديگري از اين پيام تصريح شده است: در اين ايام مبارك ضمن گراميداشت ياد و خاطره امام راحل انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره)، شهداي گلگون كفن، جانبازان و آزادگان سرافراز، بويژه شهداي اخير عرصه علم و فنآوري و بيعت مجدد با مقام معظم رهبري، اجازه مي خواهم به نمايندگي از مردم سلحشور، ولايتمدار و عالم پرور گيلان، ضمن عرض تبريك و تهنيت به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، پرتاب موفقيت آميز ماهواره «نويد علم و صنعت» را به جنابعالي و همه جهادگران عرصه علم و فن آوري، بويژه جوانان خلاق، فكور و انديشمند مجري اين طرح عظيم ملّي شاد باش عرض كنم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰