با مطالعه قرآن یافتم دین حلقه گمشده زندگیم است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۱۱۹۹
دانشجوي تازه مسلمان آمريكايي:

با مطالعه قرآن یافتم دین حلقه گمشده زندگیم است

يك دانشجوي تازه مسلمان آمريكايي گفت: دو سال قبل از ورود به دانشگاه مطالعه قرآن را آغاز كردم و به اين حقيقت دست يافتم كه حلقه گمشده زندگيم دين است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از قزوين، مونيكاويت 20 بهمن‌ماه در كنفرانس بين المللي هاليووديسم و بيداري اسلامي در شهرداري منطقه 2 قزوين گفت: من همه چيز داشتم اما خوشحال نبودم، هر چه بيشتر به ماجرا نگاه مي‌كردم متوجه خلاء بزرگي در زندگيم مي‌شدم؛ زمانيكه قرآن را مطالعه كردم به اين حقيقت دست يافتم كه حلقه گمشده زندگي‌ام دين است.

وي در خصوص چگونگي مسلمان شدن خود در شب ميلاد پيامبراكرم(ص) تصريح كرد: وقتي 18 ساله بودم به دو دليل وارد ارتش آمريكا شدم؛ اول اينكه والدين من مهاجر بودند و من مي‌خواستم از طريق ورود به ارتش دين خود را به كشور آمريكا ادا كنم و دوم اينكه ما فقيرتر از آني بوديم كه بتوانيم هزينه تحصيلم در كالج را بپردازيم و من بايد كار مي‌كردم.

مونيكاويت همچنين ادامه داد: وقتي در ارتش بودم زبان فارسي را يادگرفتم و با فرهنگ ايراني آشنا و عاشق آن شدم؛ تجربياتم در ارتش جذاب نبودند، در سال 2006-2005 به عراق اعزام شدم و براي اولين بار سياست هاي كشورم را زيرسئوال بردم. در ارتش چيزهاي زيادي را ديدم كه باقي زندگيم را تحت تأثير قرار داد. دوستان زيادي را از دست دادم در حاليكه وضعيت مردم عراق و حتي مردم آمريكا بهتر نشده بود و وقتي بازگشتم در كشورم فساد و تبعيض بيداد مي‌كرد.

اين دانشجوي آمريكايي تصريح كرد: زمان زيادي تلاش كردم تا بگويم مسلمانان دشمن نيستند اما هر چه تلاش كردم موفق نشدم نظر مردم را تغيير دهم، تصميم گرفتم ادامه تحصيل بدهم، بنابراين در رشته روابط بين الملل در حوزه خاورميانه تحصيل كردم.

وي با اشاره به نام جديد خود افزود: دو سال قبل از ورود به دانشگاه، مطالعه آكادميك قرآن را آغاز كردم و هر چه بيشتر مطالعه مي‌كردم بيشتر تحت تاثير قرار مي‌گرفتم. يك قدم عقب‌تر رفتم و زندگيم را بررسي كردم، خلاء بزرگي در آن احساس مي‌كردم؛ در غرب به زن اينگونه القا مي‌شود كه بايد قوي و مستقل باشي، كار پيدا كني و درآمد كسب كني اما از دين حرفي زده نمي‌شود. متأسفانه در ايالات متحده منابع زيادي براي گرايش به اسلام وجود ندارد و من به تنهايي مطالعه كردم و در نهايت پس از تشرف به دين اسلام نام نرگس را براي خود انتخاب كردم.

عضو سابق ارتش آمريكا خاطرنشان كرد: من يكي از اعضاي اشغال وال استريت بودم و در 17 ژانويه در تسخير كنگره شركت داشتم؛ جنبش اشغال كنگره بخشي از جنبش تسخير وال استريت است و براي اصلاح وال استريت اول بايد دولت اصلاح شود.

وي افزود: تجربه من از حضور در عراق مرا بر آن داشت كه از بروز جنگي ديگر جلوگيري كنم و وقتي سركوب مردم توسط پليس را ديدم بسيار عصباني شدم، ضربه آخر براي من وقتي بود كه اوباما دستور جديدي به نام «دفاع ملي» صادر كرد؛ مفهوم اين دستور اينست كه آمريكا مي‌تواند هر شهروندي را كه حس كند با تروريست همكاري دارد دستگير و تا هر وقت دلش بخواهد در بازداشت نگه دارد؛ بر اساس تمامي اين دلايل من به ايران آمدم و در اين كنفرانس شركت كردم.

مونيكاويت در پاسخ به سئوال خبرنگاران در خصوص بازگشت به آمريكا و چگونگي دعوت دوستانش به دين اسلام گفت: اميدوارم بتوانم واقعياتي از اسلام را كه هاليوود سعي در معكوس جلوه دادن آنها دارد، بخوبي انعكاس دهم.

 
وي تصريح كرد: هاليوود القا مي‌كند كه مسلمانان تروريست هستند و براي اكثريت غرب درگاه دريافت اطلاعات از ايران هاليوود محور است، بنابراين ما بايد تلاش كنيم به آنها نشان دهيم مسلمانان به دنبال زندگي خوب و عاري از هرگونه جنگ و خونريزي هستند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار