کد خبر:۱۷۱۵۷۸
ارزيابي فيلم‌هاي جشنواره فجر - 1

شورجه: بيشتر فيلم‌هاي جشنواره به دور از اخلاق بود

جمال شورجه ضمن انتقاد از محتوا و ساختار فيلم‌هاي امسال جشنواره فيلم فجر، گفت: بخش قابل توجهي از فيلم‌هاي امسال به دور از اخلاق، ‌آرمان و اهداف انقلاب بود.
جمال شورجه در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: بخش قابل توجهي از فيلم‌هاي سي‌امين جشنواره فيلم بين‌المللي فجر به دور از اخلاق، ‌آرمان و اهداف انقلاب، جامعه و جشنواره فيلم فجر بوده كه بايد يك فرهنگ سازي در حوزه فيلمسازي، تهيه كنندگي و نويسندگي فيلم در كشورمان صورت بگيرد؛ زيرا آثار اين هنرمندان مروج فرهنگ ديني و اخلاقي در جامعه  است.

وي ضمن ابراز نارضايتي از فيلم‌هاي جشنواره سي ام فجر افزود: فيلم‌هاي ساخته شده در هر كشور نشانگر فرهنگ جامعه آن كشور است، بنابراين نبايد مغاير با فرهنگ، رفتار و اخلاق جامعه ساخته شود.

نويسنده حماسه مجنون، عدم رضايت مندي خود را به عقب برگشتن فيلم‌هاي جشنواره امسال هم از لحاظ محتوايي و هم ساختاري دانست و گفت: هيچ حركت جديدي در اين فيلم ها ديده نمي شود، بنابراين بايد آثار فيلمسازان بزرگ كشور را با ايجاد مديريتي كارآمد و توانا ارتقاء دهيم.

شورجه در خصوص انتخابات افراد منتخب يادآور شد: تمام سعي هيئت داوران در اين بوده است كه فارغ از هر نگرش سياسي و مصلحت انديشي به موضوعات مربوط به فيلم ها توجه كنيم و با رعايت انصاف، ديدگاه‌هاي مشخص خود را كنار گذاشته و در جهت اهداف جشنواره دست به انتخاب بزنيم.

وي اضافه كرد: در اين انتخابات چند مورد مغاير با نظرات شخصي بنده بود كه چون تابع نظر داوري هستم، اين آرا را مي‌پذيرم.

كارگردان فيلم سي و سه روز ضمن انتقاد از محتوا و ساختار فيلم‌ها خاطرنشان كرد: نجات بخش سينماي ايران جوانان و افرادي هستند كه تازه به دنياي هنر و سينما وارد شده اند.

شورجه در خصوص عدم وجود سيمرغ بهترين فيلم در جشنواره امسال گفت: در داوري فيلم‌ها، به يك نام مشخص چه از لحاظ امتياز بندي و ارزش و چه به معناي مطلق آن به اجماع نرسيديم، بنابراين دو فيلم ديپلم افتخار گرفتند.

وي ادامه داد: سيمرغ بهترين فيلم، جايزه‌اي است كه به تهيه كننده فيلم‌هاي داده مي شود كه بايد مديريت و درايت آن شخص در كل فيلم به خوبي حس شود.

كارگردان فيلم حماسه مجنون، فيلم هاي «روزهاي زندگي» ‌و «ملكه» را جزو فيلم‌هايي دانست كه مديريت تهيه كننده در كل فيلم به خوبي به چشم مي‌خورد و مستحق گرفتن جايزه سيمرغ بهترين فيلم بوده اند.

شورجه در پايان حركت پرويز شيخ‌طادي در خصوص اهداي جايزه خود به اسماعيل طالبي، كارگردان فيلم «قلاده هاي طلا» را حركتي حرفه‌اي عنوان كرد و گفت: اقدام اين كارگردان حركتي حرفه‌اي،‌ انسان دوستانه توأم با گذشت و ايثار و بسيار ارزشمند است كه بايد در جامعه هنري ما گسترش يابد.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار