عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ساری گفت: شهدای هستهای ما گواهی بر ادامهداشتن جنگ و اسناد معتبر شروع جنگ هستهای ایران و نظام سلطه هستند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، دکتر صادقعلی رنجبر روز گذشته در مراسم اربعین شهادت مصطفی احمدی روشن که در مسجد حضرت وليعصر (ع) دانشگاه آزاد ساري برگزار شد با بیان اینکه جنگ ادامه دارد، تصريح كرد: جنگ ادامه دارد، حتی اگر ما اینگونه بپنداریم که تمام شده و دوران صلح است؛ شهدای هسته ای ما گواهان صحت ادعای ما و اسناد معتبر شروع جنگ هسته ای ایران و نظام سلطه اند.
وي از جنگ نرم به عنوان جنگ تاراج سرمایه های فکری و منابع انسانی فرهیخته و ترور دانشمندان هسته ای و شلیک به مغزهای متفکر و محرومیت جامعه ياد كرد و افزود: ترور نخبگان جوان، مکمل طرح بیپشتوانهسازی نظام در جنگ نرم است.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ساری، قرن آینده را قرن ابرقدرتی علم و فناوری خواند و بيان داشت: تحلیلگران سیاسی و اجتماعی جهان با این تعبیر رهبری معظم انقلاب موافق اند که فرمودند، که ابرقدرتی دنیا در قرن آینده به ارتش های برتر تخصیص نمی یابد؛ بلکه از آن کشورهای دارای علم و فناوری و تکنولوژی برتر است.
رنجبر با اشاره به اینکه دشمنان نظام از الگوپذیری نخبگان ایرانی در غرب نگران هستند، ادامه داد: نخبگان ایرانی در غرب نقشآفرین بوده و صنایع استراتژیکی غرب به نخبگان ایرانی وابسته است.
وي تبلیغ پوشالی بودن نظام سلطه جهانی و پیداکردن نقاط آسیب پذیری آنها، فراگیر شدن گرایش دانشجویان به رشته های متنوع هسته ای، اعتراف به ناکامی و ناتوانی استکبار در جذب دانشمندان ایرانی، تثبیت حمایت جبهه علم و فناوری از نظام و تایید درستی راه انتخاب شده، تداعی و تثبیت شکست سیاست فشار آمریکا در توقف پیشرفت ایران را از پیامدهای خون شهدای هسته ای عنوان کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ساری تصریح کرد: حضور حداکثری و میلیون ها نفری در راهپیمایی سراسری 22 بهمن، نرخ بالای مشارکت مردم در انتخابات 12 اسفند، جهانی شدن توجه به توانایی نظام و کشور ما و تبدیل تکنولوژی هسته ای به الگویی عملی برای توسعه سایر رشته های علمی از دیگر دستاوردهاي شهادت شهداي هسته اي بوده است.
رنجبر، پایان سیاست های استکباری تهدیدها و تحریم ها، آغاز استقلال همه جانبه علمی و فناوری و اقتصادی، الگو شدن ايران برای کشورهای جهان و جهانی شدن مقاومت و مخالفت با استکبار، الگو شدن دانشمندان ما برای دانشمندان و نخبگان ایرانی در غرب را از مهمترين پیامدهای برخورداری ایران از تکنولوژی برتر هسته ای دانست.
وي ياد و خاطره شهيد احمدي روشن را گراميداشت و تصريح كرد: ترور ناجوانمردانه دانشمندان جوان هسته ای ما، آشکار شدن یکی از نقاط آسیب پذیر استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل است و این مسئله نشان داد که اگر پیشرفت های ما در عرصه تکنولوژی نظامی عامل بازدارنده در برابر خوی تجاوزگرانه نظام سلطه جهانی بوده و هست؛ اما پیشرفت های ما در عرصه های علمی و فناوری یک عامل کشنده و هلاک کننده برای استکبار جهانی است.
لازم به ذكر است، در مراسم اربعین شهادت مصطفی احمدی روشن و گراميداشت ياد و خاطره شهداي هسته اي كه از سوي بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد ساري و با همكاري بسيج دانشجويي مركز مازندران برگزار شد، جمع كثيري از اساتيد، دانشجويان، كاركنان دانشگاه و اعضاي هيات رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي ساري حضور داشتند.