آخرین اخبار:
کد خبر:۱۷۴۴۵۶

چهارمين گردهمایی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس در کرج برگزار شد

چهارمين گردهمايي اساتید درس آشنايي با دفاع مقدس در محل اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان البرز برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، به منظور هماهنگی و هم اندیشی اساتید و بررسي چگونگی ارائه بهتر درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه ها و  مراکز آموزش عالی استان البرز، چهارمين گردهمايي اساتید این درس در محل اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان البرز برگزار شد.
 
در اين گردهمايي و طی نشستی تخصصی، اساتيد اين درس آخرین نتايج و تجربیات خود را بررسی و مورد تحلیل قرار دادند.

در ابتدای این جلسه سرهنگ پاسدار نادر ادیبی، مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان البرز ضمن خیر مقدم به حاضرین طی سخنانی گفت: تدریس این درس در مراکز آموزش عالی از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که نسل جوان و دانشجویان ما باید با گذشته افتخارآمیز این کشور آشنا شوند و بدانند آرامش و امنیت امروز ما نتیجه از خود گذشتگی جوانانی بود که بسیاری از این جوانان برومند از پشت میزهای دانشگاه به پشت خاکریزها رفتند تا عزّت و شرف این مردم و این مرزو بوم را حفظ کنند.
 
در ادامه جلسه امير بختياري از فرماندهان ارشد ارتش جمهوري اسلامي در دوران دفاع مقدس ضمن بررسي و تحليل سال هاي آخر دوران دفاع مقدس و علل پذيرش قطعنامه توسط ايران از اساتيد حاضر در جلسه  درخواست نمودند در خصوص علل پذيرش قطعنامه و نبردهاي سال 1367 براي دانشجويان وقت بيشتري اختصاص دهند و نقش ابر قدرت ها  را در آن مقطع بيان نمايند.
 
امير بختياري در ادامه از اساتيد دروس دفاع مقدس استان البرز درخواست نمود در تدريس اين واحد دانشگاهي دانشجويان را تشويق به حضور در كاروان هاي راهيان نور نمايند تا اين عزيزان با حضور در مناطق جنگي از نزديك با جغرافياي دفاع مقدس آشنا شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار