کد خبر:۱۷۵۲۵۱
سيلي سخت به صورت استكبار- 96
آيتالله جنتي: كانديداي اصلح بايد انقلابي و پنجاه و هفتي باشد
دبير شوراي نگهبان تأكيد كرد: اصلح همان كسي است كه اخلاق، دين و صلاحيت براي قانونگذاري داشته باشد؛ نماينده اصلح بايد انقلابي و به تعبير ديگر پنجاه و هفتي باشد.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو» آيت الله احمد جنتي پس از انداختن راي خود به صندوق در دفتر مركزي نظارت بر انتخابات شوراي نگهبان در جمع خبرنگاران عنوان كرد: مردم ما مردمي وظيفه شناس هستند و بايد از آنها تشكر كرد؛ همانقدري كه امام (ره) از آنان تقدير مي كرد من نيز تشكر مي كنم.
وي با اشاره به لزوم حضور مردم در صحنه گفت: مردم بايد راي خود را قدر بدانند؛ چرا كه اين عمل ثواب و عبادت است و از سوي ديگر بايد پيگيري كنند تا از ميان افراد تأييد صلاحيت شده افراد اصلح به مجلس بروند.
دبير شوراي نگهبان تأكيد كرد: اصلح همان كسي است كه اخلاق، دين و صلاحيت براي قانونگذاري داشته باشد؛ نماينده اصلح بايد انقلابي و به تعبير ديگر 57 باشد.
آيت الله جنتي تأكيد كرد: غير از 57 اصلح نيست؛ ممكن است صالح باشد اما اصلح نيست.
وي گفت: اين انقلاب هميشه بايد سرپا باشد و روحيه انقلابي نيز بايد در مردم زنده بماند و اين گونه نيز تا كنون بوده است.
دبير شوراي نگهبان با اشاره به وظايف نمايندگان گفت: آنهايي كه ميخواهند بر روي كرسيهاي مجلس بنشينند و قانون تصويب كنند بايد ببينند كدام راي به نفع مردم است، توصيه من اين است كه آنها فقط براي محل و حوزه خود راي ندهند.
آيت الله جنتي تاكيد كرد: يكي از اشكالات ما اين است كه افرادي كه راي ميآورند بر ضد كساني كه راي نياوردند توطئه كرده و آنها را از كار بركنار ميكنند و به آنها كه در ستادشان بودند پست ميدهند.
وي ادامه داد: نمايندگان در دوره نمايندگي خود به دستگاههاي اجرايي براي نصب و عزل ها دستور ندهند، كار خود را در قانون گذاري انجام دهند و در كار اجرايي نظارت كرده ولي دخالت نكنند.
دبير شوراي نگهبان پيرامون گزارشات تخلفات احتمالي گفت: توصيههاي كامل به ناظران شده و مطمئنيم به وظايفشان عمل ميكنند.
آيت الله جنتي تاكيد كرد: ما اين افراد را با اطمينان انتخاب و توجيه كرديم كه مراقب باشند خطايي صورت نگيرد و در صورت بروز خطا با آن برخورد كنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.