اعزام استادان براي اجراي 620 برنامه فرهنگي در دانشگاه ها
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو» حجت الاسلام داوود رنجبران با اعلام اين خبر گفت: در راستاي اجراي فرمايشات رهبر معظم انقلاب مبني بر حضور انديشمندان و شخصيت هاي علمي- فرهنگي در دانشگاه ها و با هدف پاسخگويي به نيازهاي اساسي دانشگاهيان بويژه نسل سوم و چهارم انقلاب در حوزه مسائل فرهنگي، سياسي، اجتماعي و ديني در بيش از 620 برنامه، اساتيد و انديشمندان حوزوي حضور يافته اند.
وي افزود: اين معاونت پس از شناسايي اساتيد و شخصيت هاي علمي، فرهنگي كشور و با توجه درخواست هاي ارسالي از دفاتر نهاد در دانشگاه ها با اعزام اين افراد به دانشگاه ها، نقش پر رنگي را در راستاي جريان سازي، ارتقاء سطح معنويت و نگرش ديني در جامعه دانشگاهي ايفا کرده است.
رنجبران هم چنين از تشکيل بانک اطلاعاتي اساتيد خبر داد و گفت: اداره اعزام شخصيت هاي رنجبران اقدام به تشکيل بانک اطلاعات شخصيت هاي مهم علمي، فرهنگي، هنري، مذهبي، سياسي و اجتماعي کرده است تا متناسب با برنامه ها و نيازهاي دانشجويان و دانشگاهيان نسبت به اعزام آنان اقدام کند.
وي بيان کرد: «مهارت هاي زندگي» و « ازدواج» با 99 مورد، «مباحث مذهبي و اخلاقي» با 67 مورد اعزام ُ«مهدويت» با 65 و «علوم قرآني» ،«نماز» ،«حج» و«نهج البلاغه» با 64 مورد اعزام به ترتيب بيشترين اعزام ها را به خود اختصاص داده است.
معاون فرهنگي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ها مباحث زنان، جريان شناسي فرهنگي- سياسي، حكومت اسلامي و غرب شناسي و همچنين مباحث عرفاني و عرفان ها و فرقه هاي نوظهور، ارتباط موثر مديريت زمان و مناسبت هاي مذهبي، نقد فيلم و نشريات دانشجويي را از جمله موضوعاتي خواند كه اعزام هاي بعدي را به خود اختصاص خواهد داد./انتهاي پيام/