
کد خبر:۱۷۸۱۲۹
امام جمعه موقت تهران:
بزودی تحریم کنندگان می گویند غلط کردیم که تحریم کردیم؛ نفهمیدیم
امام جمعه موقت تهران گفت: دیروز آمریکا 11 کشور فلاکت زده، مصیبت زده و بحرانی اروپا را از تحریم نفتی ایران مستثنی کرد و بزودی تحریم کنندگان خواهند گفت که غلط کردیم که تحریم کردیم، نفهمیدیم.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام سید احمد خاتمی در خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران به رهنمودهای مقام معظم رهبری در آغاز سال و نامگذاری سال 91 به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی اشاره کرد و گفت: این نام گذاری ها، راهبردی و کارشناسانه است و اولویت سال را تعیین می کند و همه ما و بیش از همه مسئولان باید این نامگذاری را اجرایی کنند.
وی افزود: این نامگذاری زیربنای قرآنی دارد؛ جامعه اسلامی در همه عرصه ها باید روی پای خود بایستد، باید از کار و سرمایه ایرانی حمایت کنیم تا استقلال واقعی شکل بگیرد و تولید ملی رونق یابد.
امام جمعه موقت تهران گفت: تولید باید همراه با معنویت و اخلاق باشد اگر اخلاق و تقوا نباشد تولید ملی برکت و رونق نمی یابد.
حجت الاسلام خاتمی به حماسه 12 اسفند و مشارکت گسترده مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اشاره و اضافه کرد: همانگونه که انتظار می رفت حماسه 12 اسفند ماندگار شد و آن سیلی که مقام معظم رهبری فرمودند شما به دشمنان زدید و عقب نشینی آمریکا در عرصه تحریم ها از آثار آن بود.
وی با بیان اینکه بی تردید اتحادیه اروپا هم به این موضع خواهد رسید، گفت: دیروز آمریکا 11 کشور فلاکت زده، مصیبت زده و بحرانی اروپا را از تحریم نفتی ایران مستثنی کرد و بزودی تحریم کنندگان خواهند گفت که غلط کردیم که تحریم کردیم، نفهمیدیم.
امام جمعه موقت تهران افزود: پیام این عقب نشینی این است که با مقاومت ملت های آزاده؛ قدرت های استکباری دست ذلت را بلند می کنند و در برابر ملت ها تسلیم می شوند.
حجت الاسلام خاتمی نهم فروردین، سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار را گرامی داشت و با تبریک آغاز سال نو و بهار طبیعت به مسافرت های گسترده در کشور اشاره کرد و افزود: این مسافرت ها از نشاط و سرزندگی مردم ما حکایت دارد.
وی با آرزوی نوروزی خوب برای مردم از همه دستگاه ها و کسانی که در این ایام به مردم خدمت می کنند از جمله سازمان هلال احمر، بیمارستان ها، پلیس راه، راهداری ها و صدا و سیما تشکر و قدردانی کرد.
خطیب نماز جمعه تهران در ادامه؛ وجدان کاری، توجه به حقوق کارگر و مبارزه قاطع با قاچاق کالا و اصل قراردادن کالای داخلی را از زمینه های رونق تولید ملی برشمرد.
حجت الاسلام خاتمی گفت: برای رسیدن به این مهم باید دستگاه های فرهنگی از جمله صدا و سیما محاسن خوداتکایی و تولید ملی را برای مردم تبیین کنند تا استفاده از تولید داخل به عنوان ارزش در کشور نهادینه شود.
وی افزود: صاحبان صنایع و صنعت گران داخلی نیز باید از تولید کالاهای بی کیفیت پرهیز کنند زیرا تولید چنین کالاهایی زمینه ورود کالاهای خارجی خواهد بود.
وی با اشاره به پیشرفت های چشمگیر کشور در عرصه پزشکی گفت: هم اکنون این پیشرفت ها به جایی رسیده است که از اعزام بیماران به خارج کشور خبری نیست و حتی ایرانی و غیر ایرانی از خارج از کشور برای درمان به دلیل ارزان بودن و دقیق بودن خدمات پزشکی به ایران سفر می کنند و این می تواند در بخش های دیگر تولیدات ملی نمونه و الگو باشد.
خطیب نماز جمعه تهران یکی از اهداف نامگذاری امسال را ایجاد اشتغال به منظور برطرف کردم مشکل تورم دانست و افزود: هرگاه تولید و تقاضا به اعتدال برسد زمینه برطرف شدن مشکل تورم و ایجاد اشتغال فراهم خواهد شد.
حجت الاسلام خاتمی با اشاره به مبارزه با قاچاق کالا به عنوان یکی از ضرورت های رونق تولید کشور گفت: بی تردید قاچاق باعث ورود کالاهای ارزان قیمت اما بی کیفیت خواهد شد و نتیجه آن تعطیلی کارخانه ها و بیکاری خواهد بود که در این زمینه دولت وظیفه دارد به شکل جامع و کامل با ورود کالاهای قاچاق برخورد کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: زمانی که مشابه داخلی کالای خارجی وجود دارد دیگر ضرورتی به واردات آن کالا نیست از طرفی این مهم باعث رونق تولید ملی خواهد شد و رونق تولید ملی نیز باعث تبدیل تهدیدها به فرصت هایی است که دشمنان برای ملت ایران در نظر دارند.
خطیب نمازجمعه تهران با انتقاد از اکران برخی فیلم ها در سینماها گفت: این فیلم ها در جشنواره فیلم فجر اکران شد و مورد اعتراض نیز قرار گرفت.
حجت الاسلام با تاکید بر این که در موضوع دین و اخلاق با کسی رودربایستی نداریم گفت: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می خواهم اجازه ندهد این فیلم ها در سینمای استان ها اکران شود.
وی با اشاره به حوادث سوریه و موضع جمهوری اسلامی ایران در این باره افزود: نظام جمهوری اسلامی ایران همواره طرفدار اصلاحات در سوریه و در این زمینه توصیه های ایران موثر بوده است و انتخابات اخیر سوریه با حضور60 درصدی مردم گامی ارزشمند و مثبت بود.
خطیب نمازجمعه تهران با تاکید بر این که مخالف دخالت خارجی در سوریه هستیم؛ خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران مخالف این مسئله است که آمریکا و رژیم صهیونیستی و مرتجعان عرب مخالفان سوریه را مسلح و مردم را قتل عام کنند.
حجت الاسلام خاتمی گفت: همه دعواهای دنیای استکبار علیه سوریه در این است که این کشور در خط مقاومت مقابل رژیم صهیونیستی قرار دارد و می خواهند با فشار بر سوریه به حزب الله ضربه بزنند تا این خط مقاومت شکسته شود اما تاکنون موفق نشده اند و به فضل خدا همه اقدامات آنان نیز ناکام خواهد ماند.
وی با اشاره به مقاومت مردم بحرین علیه رژیم مستبد آل خلیفه گفت: ملت مظلوم بحرین در تظاهرات سراسری اخیر خود نشان دادند که دیگر حاکمان مستبدی که از عربستان در این کشور حکومت می کنند و بحرینی نیستند نمی خواهند و به همه سازمان های بین المللی اعلام می کنند که چه بخواهند و چه نخواهند مردم بحرین بر پی گیری مطالبات و حقوق خود ایستادگی می کنند.
امام جمعه موقت تهران گفت: بحرین میدان آزمایش رفتار مدعیان حقوق بشر و سازمان های بین المللی است اما بالاخره مقاومت مردم بحرین همانند ملت های مصر، تونس، لیبی و یمن نتیجه خواهد داد و در آینده ای نه چندان دور نیز مردم بحرین به پیروزی خواهند رسید.
امام جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز جمعه بر ضرورت دفاع از دین و حاکمیت دینی تاکید کرد و گفت : ماموریت انقلاب اسلامی ، اجرای احکام دینی است.
حجت الاسلام سید احمد خاتمی انس با خدا را از اصول برجسته اخلاق اسلامی بیان کرد و گفت: ذکر خدا ، دعا و ایمان به وعده های الهی از زیرمجموعه های انس با خداست.
وی تفسیر درست دین و معرفی دین به عنوان مسیر و معنای درست زندگی سعادتمندانه را از مصادیق دفاع از دین برشمرد.
خطیب نماز جمعه تهران، آوردن دین به صحنه زندگی را از دیگر مصادیق دفاع از دین خواند و گفت: دفاع از حاکمیت دینی نیز مظهر دفاع از دین است و به همین دلیل مراجع بزرگ دینی ، تضعیف حکومت اسلامی را حرام اعلام کرده اند.
حجت الاسلام خاتمی افزود: دفاع از اجرای احکام دین مانند حجاب و عفاف از دیگر مظاهر دفاع از دین خداست.
وی اضافه کرد: ما سربلندی و آینده درخشان را برای همه جوانان کشور می خواهیم و البته معتقدیم که کار ارشادی باید توام با کار فرهنگی باشد.
امام جمعه موقت تهران گفت: بیش از ده آیه قران بر رعایت حجاب تاکید دارد و حجاب مسئله اصلی است.
وی افزود: حذف حجاب، گناه بزرگ اجتماعی است و اگر حجاب رعایت نشود به جامعه ضربه می زند.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: داشتن دغدغه دینی از دیگر مصادیق دفاع از دین خداست و دفاع از دین نباید فقط دغدغه علما و روحانیون باشد بلکه وظیفه همه مسلمانان است.
حجت الاسلام خاتمی، سرمایه گذاری در راه دین را از دیگر ابعاد دفاع از دین خدا بیان کرد و افزود: گذشت از رفاه، مال، آبرو و جان در راه خدا، سرمایه گذاری در راه دین و دفاع از دین خداست.
وی مرز داشتن با بی دین ها را نیز از دیگر مظاهر دفاع از دین دانست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.