کد خبر:۱۸۰۱۵۷
رهبران هند و پاكستان در ديدارشان بر گسترش روابط تاكيد كردند
آصف علي زرداري، رئيس جمهور پاكستان و مان موهان سینگ، نخست وزیر هند روز گذشته در ديدارشان در دهلي نو بر گسترس روابط فيمابين تاكيد كردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری نيويورك تايمز، آصف علي زرداري، رئيس جمهور پاكستان و مان موهان سینگ، نخست وزیر هند روز گذشته در ديدارشان در دهلي نو بر گسترس روابط بين دو كشور تاكيد كردند.
هرچند گفتوگوهاي طرفين قالب رسمي نداشت، اما طرفين به بيان انتظارات و درخواستهاي خود از طرف مقابل پرداختند.
خبرگزاري آسوشيتدپرس نيز گزارش داد: مان موهان سينگ ملاقاتش با زرداري را ديداري دوستانه و سازنده خواند.
وي در گفتوگو با خبرنگاران پس از ديدار با رئيس جمهوري پاكستان تصريح كرد: روابط ميان پاكستان و هند بايد به وضعيت عادي بازگردد و اين مسئله مورد توافق دو طرف است.
لازم به ذكر است، سفر زرداري به دهلينو، نخستين سفر يك رهبر پاكستاني در هفت سال گذشته به هند به شمار ميآيد و نشاندهنده اين است كه دو كشور تا حدودي خصومتهاي خود را كنار گذاشتهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰