اعتصاب غذا کننده فلسطینی در شرایط وخیمی به سر می‌برد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۲۴۶

اعتصاب غذا کننده فلسطینی در شرایط وخیمی به سر می‌برد

بلال نبیل دیاب، اعتصاب غذا کننده فلسطینی، پس از خودداری از مصرف مایعات در شرایط وخیمی به سر می‌برد.  
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس.تی.وی، یک زندانی فلسطینی در روز چهل و دوم از اعتصاب غذاي خود، پس از امتناع از مصرف مایعات در شرایط بحرانی به سر می برد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه روز سه شنبه پزشکان حقوق بشر مستقر در تل آویو خواستار این شدند که بلال نبیل دیاب به دلیل وخامت وضعش بویژه از یکشنبه که از مصرف مایعات نیز خودداری کرده است، به یک بیمارستان غیر نظامی منتقل شود.
 
دیاب 27 ساله که اهل منطقه ای در نزدیکی شهر جنین در شمال کرانه غربی است و از ماه اوت سال 2011 تحت بازداشت به اصطلاح اداری اسرائیل قرار دارد در اعتراض به بازداشت خود در زندان اسرائیل، از خوردن غذا امتناع کرده است.
 
او به یک دکتر حقوق بشر گفت: اگر او را به یک بیمارستان غیر نظامی منتقل کنند مصرف مایعات را از سر خواهد گرفت.
 
طائر هلهلا، یک فلسطینی بازداشت شده دیگر از منطقه الخلیل (هبرون) نیز در از ابتدای ماه مارس در اعتصاب غذا بوده است، اما مایعات مصرف می کند.
 
خادر عدنان و هانا شلابی، از زندانیان فلسطینی دیگری هستند که با الهام گرفتن از موج اعتراضات در میان بازداشت شدگان اداری فلسطینی، به مدت 66  و 44 روز در اعتصاب غذا بوده اند.
 
عدنان پس از اینکه قول آزادی خود در 17 آوریل را از اسرائیلی ها گرفت، به اعتصاب غذای خود در تاریخ 21 فوریه پایان داد.
 
در حال حاضر بیش از 300 فلسطینی در بازداشت اداری به سر می برند؛ بازداشتی که به مقامات اسرائیلی اجازه می دهد هر کسی را بدون هیچ گونه اتهام رسمی یا محاکمه، تا شش ماه در بازداشت نگه دارند، البته این بازداشت برای مدت نامحدودی می تواند تمدید شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار