ممنوعیت ورودم به اسرائیل برایم بی ارزش است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۴۴۱
نویسنده مشهور آلمانی:

ممنوعیت ورودم به اسرائیل برایم بی ارزش است

گونتر گراس شاعر و نویسنده مشهور آلمانی ممنوعیت ورودش به اسرائیل را بی اهمیت خواند و این رژیم را با نظام دیکتاتوری آلمان شرقی مقایسه کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری یورو نیوز، گونتر گراس نویسنده آلمانی برنده جایزه نوبل ممنوعیت ورودش به اسراییل را بی اهمیت خواند.
 
این نویسنده آلمانی ممنوعیت برقرار شده از سوی اسراییل علیه خود را با روش های رایج در آلمان شرقی سابق مقایسه کرد. او نوشته است در طول عمرش سه بار ممنوع الورود شده، “دو بار اول به کشورهایی با نظام دیکتاتوری” یعنی آلمان شرقی سابق و برمه و حالا اسراییل، “رژیمی که ادعای دموکراسی دارد.” 
 
او بار دیگر در مطلبی منتشر شده در«زود دویچه تسایتونگ»، روزنامۀ پرتیراژ آلمانی که پیش تر شعر جنجال برانگیزش را منتشر کرده بود بیان کرده که در سال ۱۹۸۶ آلمان شرقی کمونسیت و برمه، دو رژیم دیکتاتوری هم او را از دیدار به آن کشور محروم کرده بود.
 
گراس با مقایسه این کشور‌ها، وزیر کشور اسراییل را با اریش می‌لکه رییس «اشتازی»، پلیس مخفی و مخوف آلمان شرقی مقایسه کرده است.
 
یکشنبه گذشته وزیر کشوراسراییل بدلیل چاپ شعر “ آنچه باید گفت” که در آن گراس از سیاست های دولت اسراییل انتقاد کرده و این کشور را عامل اصلی بی ثباتی در منطقه خاورمیانه دانسته بود، ورود او را به این کشور ممنوع کرده بود. 
 
نویسنده ای آلمانی که در ایران طرفدار زیادی دارد، حملۀ احتمالی اسراییل به ایران را موجب نسل کشی ایرانیانی می داند که تنها قربانی شک و تردید های صهیونیست ها هستند.
 
گونتر گراس در شعر خود با اشاره به تسلیحات هسته ای اسراییل از مقامات این کشور انتقاد کرده و گفته است که آنها حتی اجازه ورود بازرسان به کشورشان را نمی دهند.
 
گونترگراس در این مطلب به غربی ها نیز حمله می کند چرا که با برخورد دوگانه بمب های هسته ای اسراییل را تحمل می کنند، ولی مانع توسعه برنامه هسته ای ایران می شوند.
 
گونتر گراس خالق کتابهای با ارزشی چون طبل حلبی (۱۹۵۹)، سال‌های سگی (۱۹۶۳) و قرن من (۱۹۹۹) است.
 
کارهای گونتر گراس جنبه‌های قوی سیاسی دارد و خود او نیز در گذشته، عضو حزب سوسیال دموکرات آلمان بوده ‌است.
 
او سال ۱۹۸۲ رسمأ به‌ عضویت این حزب درآمد. ده سال عضو آن بود و سرانجام از آن حزب استعفا داد.
پربازدیدترین آخرین اخبار