کد خبر:۱۸۰۵۶۵
حدادعادل در برنامه «دیروز، امروز، فردا» - بخش سوم:

فضای حاکم بر روابط دولت و مجلس طبیعی نیست/ جلسه 13 ساعته درباره استیضاح وزیر کار/ هفته بعد استیضاح انجام می شود

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: فضای حاکم بر روابط دولت و مجلس فضای طبیعی و همدلی نیست، دولت می تواند این رابطه را بهتر بکند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حدادعادل پنج شنبه شب در برنامه «دیروز، امروز، فردا» در خصوص اثر نحوه تعامل دولت و مجلس بر گرانی ها گفت: اگر رابطه مجلس و دولت بهتر از آنچه که هست، می بود، همفکری بیشتری ممکن بود، در حال حاظر جو حاکم بر مجلس و دولت، جو مطلوبی نیست.

وی ادامه داد: البته نمی خواهم بگویم چه کسی مقصر است؛ ولی وقت مجلس و دولت صرف پیدا کردن یک راه حل مشترک برای حل مشکلات مردم نمی شود؛ شما ملاحظه بکنید قبل از عید و بعد از انتخابات مجلس رفت تو حال و هوای سوال از رئیس جمهور بعد از عید و هنوز سال شروع نشده مجلس رفت تو حال و هوای استیضاح از وزیر کار، یعنی وقتی معاون رئیس جمهور به مجلس می آید فکر و ذکرش به دنبال این مسائل است نمایندگان هم که وی را می بینند به یاد همین مسائل می افتند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس بیان داشت:  کمتر فرصت می شود که 4 تا آدم از دولت و 4 تا آدم از مجلس بنشینند و بگویند در مورد این گرانی ها یا مثلا مشکلات دیگر توضیح شما چیست ما چه کار می توانیم بکنیم و شما چه کار می توانید بکنید؛ متاسفانه این فضا موجود نیست.

حدادعادل خاطرنشان کرد: باز تاکید می کنم که فضای حاکم بر روابط دولت و مجلس فضای طبیعی نیست و فضای همدلی نیست از دو طرف؛ و بنده به عنوان یک نماینده مجلس فکر می کنم دولت می تواند این رابطه را بهتر بکند.

وی اظهار داشت: من اگر جای رئیس جمهور بودم باب گفت وگو، همکاری، توضیح و همدلی را با مجلس باز می کردم مهم این است که هیچ کدام از ما یعنی مجلس و دولت خودمان را مطلق ندانیم یعنی فکر نکنیم که حق همین است که ما می گوییم راه حل هم همین است که ما پیدا کردیم و آن یکی باید تابع ما باشد و هیچی نگوید منتظر باشد و ببیند که ما چه کار می کنیم، نه مجلس باید این طوری فکر بکند و نه دولت.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: دولت بیاد و برنامه های خودش را برای مجلس توضیح بدهد مثلا در خصوص همین افزایش یارانه ها در مرحله دوم، نمایندگان مجلس موضوع را از خبرها متوجه می شوند مثل بقیه مردم.

حدادعادل در ادامه افزود: کاملا می شود غیر از این عمل کرد یعنی دولت می تواند به مجلس بیاید حتی در جلسه غیر رسمی و بگوید من به این دلایل تصمیم گرفتم که یارانه ها را افزایش بدهم و نمایندگان هم سوال خواهند کرد که شما پول آنرا از کجا آورده اید و سوال های دیگر و دولت هم ممکن است جواب های منطقی داشته باشد و دلیل بیاورد و نمایندگان هم فکر بکنند، من فکر می کنم راه حل اداره کشور همین است ولی در حاضر چنین تعاملی بین دولت و مجلس وجود ندارد.

وی عنوان داشت: ممکن است بعضی ها این فکر را بکنند که مردم نگران می شوند که مجلس می خواهد جلوی مرحله دوم هدفمند کردن یارانه ها را بگیرد ولی مجلس هم می تواند برای مردم توضیح بدهد و بگوید که مجلس به چه دلیل سوال دارد و به چه دلیل یک درنگی را لازم می داند و شک و تردیدهای مجلس چیست.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: به نظر من فضا را باید متحول کنیم و به یک فضای گفت وگو و گفت و شنود آرام و بدون بدبینی و بدون حب و بغض تبدیل بکنیم و وقتی مردم ببینند که مسئولان دردهای آنها را می شناسند و به دنبال راه چاره هستند آرامش پیدا می کنند، رهبری هم همیشه توصیه شان همین است.

حدادعادل در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص شرایط و سرانجام استیضاح وزیر کار گفت: تعاملات و پیگیری هایی پشت صحنه از اواسط این هفته وجود داشته است؛ حتی من شنیدم یک جلسه 13 ساعته برای بررسی امور مربوط  به این استیضاح تشکیل شده  و بعضی از نمایندگان هم سعی کرده اند که اگر می شود این گره را به جای دندان با دست باز کنند.

وی ادامه داد: اما تا آنجایی که می دانم هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده و اگر به نتیجه نرسد ممکن است ما در این هفته باز شاهد یک استیضاح دیگر باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه سخنان خود در خصوص اثرات و پیامدهای حضور مردم در انتخابات گفت: حقیقت این است که این انتخابات نه تنها دشمنان انقلاب را غافلگیر کرد بلکه خود ما را نیز غافلگیر نمود یعنی ما هم این اندازه حضور را پیش بینی نمی کردیم البته یک علائمی بود از این که انتخابات خوب برگزار بشود این علامت را ملت در 22 بهمن به ما داد.

حدادعادل ادامه داد: 22 بهمن امسال چه به صورت کمی و چه کیفی گسترده تر و پرشور تر از سال های قبل بود و از همان موقع می شد حدس زد که مردم با همین آهنگ و با همین شتاب در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: من بعد از راهپیمایی 22 بهمن خیلی خوش بین بودم اما نه به این درجه که مردم نشان دادند؛ برآوردهای عرفی و تجربی کمتر از آنی بود که اتفاق افتاد و من احساسم در غروب جمعه از حضور مردم شبیه احساس کسی بود که زیر باران ایستاده است و از این رحمت خداوند شاد است و تمام فوائد باران در ذهنش مجسم می باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: این انتخابات برکتی بود برای نظام و باعث عزت و اقتدار نظام شد، بنده اطمینان دارم اگر انتخابات با این نظم، با این آرامش و با این شکوه برگزار نمی شد نمایندگان ما در مذاکرات با گروه 1+5 که شنبه قرار است در استانبول برگزار بشود دست شان اینقدر پر نبود یعنی پشت شان اینقدر گرم نبود و اقتداری که الان دارند، نداشتند.
 
حدادعادل ادامه داد: الان نمایندگان ما در روز شنبه در مذاکرات، نمایندگان یک ملتی هستند که در این دنیای وانفسا قانون خودش را به دست خودش می نویسد.
 
وی بیان داشت: خدا به این ملت که در صحنه حاضر هست و استقلال خودش را با حضورش تامین کرده است سروری و اقتدار می دهد و باید به این ملت آفرین گفت و به بصیرت این ملت و به موقع شناسی این ملت باید آفرین گفت همه ما باید از آنها تشکر کنیم خصوصا ما نمایندگان مجلس که در واقع نتیجه این حضور مردم در صحنه انتخابات هستیم.
 
ادامه دارد ...
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار