واکنش آلمان و بریتانیا به مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۸۴۳

واکنش آلمان و بریتانیا به مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5

وزرای خارجه بریتانیا و آلمان ضمن تاکید بر ادامه گفت‌وگوها از مذاکرات روز گذشته ایران و 1+5 ابراز رضایت کردند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری بی.بی.سی، گیدو وستروله، وزیر خارجه آلمان در گفت‌و‌گویی با روزنامه آلمانی بیلد با اشاره به از سرگیری مذاکرات در مورد پرونده هسته‌ای ایران گفت: هنوز هم شانس دست یابی به راه حلی سیاسی برای رفع بحران اتمی ایران وجود دارد.
 
وزیر خارجه آلمان در ادامه افزود: «روند مذاکرات نشان می‌دهد که در چه مسیر دشواری گام نهاده‌ایم، اما این راهی است که باید پیموده شود، آنچه اهمیت دارد، تعیین زمان بعدی مذاکرات و تقویت این خواسته است که به گفت‌و‌گوهای اساسی و واقعی بازگردیم.»
 
وستروله در عین حال تاکید کرد که آلمان به دنبال راه حلی سیاسی در رفع بحران هسته‌ای ایران است.
 
ویلیام هیگ، وزیر خارجه بریتانیا نیز در واکنش به برگزاری مذاکرات ایران با کشورهای موسوم به 1+5 در استانبول گفت: «شش کشور مذاکره کننده با قاطعیت به این گفت‌وگو‌ها نزدیک شدند تا یک گفت‌وگوی جدی با ایران را دنبال کنند و به حصول یک راه‌حل مسالمت‌آمیز و مورد مذاکره برای موضوع هسته‌ای [ایران] متعهد بودند.»
 
وزیر خارجه بریتانیا با ارزیابی مثبت از اولین دور مذاکرات تاکید کرد که هنوز راه درازی در پیش رو است.
 
ویلیام هیگ همچنین گفت: «ما منتظر دور بعدی گفت‌وگو‌ها هستیم، اکنون ما نیاز به توافق درباره گام‌های عملی و فوری برای اعتمادسازی در جهان داریم، مبنی بر اینکه ایران به تعهدات بین‌المللی خود پایبند بوده و قصد ساخت سلاح هسته‌ای را ندارد.»
 
پیش از آن سعید جلیلی، مذاکره کننده ارشد کشورمان ضمن ابراز رضایت از گفت‌وگوها در رابطه با مذاکرات ایران و 5+1 گفت: توافق کردیم گفت‌وگوها را در بغداد با یک رویکرد مثبت ادامه دهیم و سوم خرداد زمان اجلاس بعدی در بغداد است که باید اجرای پیش نویس آن باعث همکاری های متقابل و گام به گام باشد.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار