تشدید عملیات گروه های مسلح در سوریه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۰۹۹۹

تشدید عملیات گروه های مسلح در سوریه

یک مقام نظامی سوریه اعلام کرد حملات گروه‌های تروریستی در این کشور شدت یافته است.
به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پرس تی وی، يک مقام نظامي سوريه مي‌گويد که گروه‌هاي مسلح با وجود برقراري آتش‌بس بر اساس طرح کوفي عنان به حملات خود شدت بخشيده‌اند.


تلويزيون دولتي سوريه روز يک‌شنبه به نقل از يک مقام نظامي اين کشور گزارش داد: گروه‌هاي تروريستي مسلح هم‌زمان با تصويب قطع‌نامه شوراي امنيت سازمان ملل براي اعزام ناظران به سوريه به شکل جنون‌آميزي به حملات خود عليه ارتش، نيروهاي مجري قانون، غيرنظاميان شدت بخشيده‌اند.

به گفته اين مقام نظامي سوريه که نام آن در گزارش ذکر نشد، نيروهاي امنيتي از ادامه حملات جنايي گروه‌هاي تروريستي جلوگيري مي‌کند.

اين اظهارات در حالي از سوي رسانه‌هاي سوريه اعلام شده‌اند که تنها يک روز از زمان تصويب قطع‌نامه شوراي امنيت سازمان ملل براي اعزام ناظران غيرمسلح به سوريه با هدف نظارت بر روند آتش‌بس که از ۲۴ فرودين (۱۲ آوريل) در اين کشور اجرايي شده است‌، مي‌گذرد.

يک سخنگوي سازمان ملل روز شنبه گفت که پنج‌ناظر روز دوشنبه وارد سوريه خواهند شد و مستقيم کار خود را آغاز خواهند کرد.

اين در حالي است که روسيه و چين از آتش‌بس در سوريه استقبال کرده‌اند، دولت انگليس که به همراه امريکا و رژيم اسرائيل همواره تلاش کرده‌اند دولت دمشق را منزوي و سرنگون کنند، از برقرار صلح در سوريه ابراز نارضايتي مي‌کنند.

ديويد کامرون، نخست وزير انگليس، ۲۴ فروردين گفت که احساس سرخوردگي مي‌کند، زيرا جهان از اين طرح کوفي عنان حمايت مي‌کند.

باراک اوباما، رئيس جمهور امريکا، ۲۵ فروردين (۱۳ آوريل) ارسال تجهيزات غيرنظامي را براي شورشيان سوريه از جمله تجهيزات مخابراتي و پزشکي، تصويب کرد.

با اين حال، بشار اسد، رئيس جمهور سوريه گفته است که مردم اين کشور با عزم خود براي پيگيري اصلاحات و مبارزه با تروريسم، ظرفيت خود را براي دفاع از کشور و ساخت سوريه جديد اثبات کرده‌اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار