کد خبر:۱۸۱۱۸۶
بحرینی ها خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه شدند
مردم بحرین به دعوت گروه ها و جمعیت های سیاسی این کشور روز گذشته در تظاهراتی گسترده با عنوان «پایداری و چالش»، خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه شدند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری المنار، مردم بحرین به دعوت گروه ها و جمعیت های سیاسی این کشور روز گذشته در تظاهراتی گسترده با عنوان «پایداری و چالش»، خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه شدند.
معترضان فریاد می زدند «مردم خواستار سرنگونی رژیم آل خلیفه هستند». آنها همچنین می گفتند: «بحرین ما اشغال شده است ـ ما در مقابل این گمراهان تسلیم نخواهیم شد» آنها همچنین همچنین فریاد می زدند «ما از حق خود کوتاه نخواهیم آمد»
مردم شهرک الدیر بحرین نیز شب گذشته در تظاهراتی خواستار آزادی زندانیان سیاسی شدند.
تظاهرکنندگان که پرچم های بحرین را در دست داشتند شعار می دادند: شهدا شهدا ، یادشان را گرامی می داریم
جوانان حامی جنبش «الوفاء» بحرین نیز با تظاهرات در روستای «شهرکان» سرنگونی رژیم آل خلیفه را خواستار شدند.
شرکت کنندگان در این تظاهرات که با شعار «باند حاکم سرنگون باد» برگزار شد با تجلیل از رهبران انقلاب بحرین که در زندان های رژیم آل خلیفه به سر می برند، سکوت جامعه بین المللی را در خصوص وضع الخواجه و المشیمع دو تن از رهبران زندانی انقلابیون بحرینی که در اعتصاب غذا به سر می برند محکوم کردند.
تظاهرکنندگان پلاکاردهایی با تصاویر رهبران زندانی بحرینی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود «باند حاکم سرنگون باد» و «الخواجه، یا آزادی یا شهادت» و «ملت خواستار سرنگونی رژیم است».
زنان و مردان شرکت کننده در این تظاهرات که پرچمهای بحرین را در دست داشتند بر پایداری خود در برابر رژیم آل خلیفه تاکید کردند و علیه مزدوران رژیم آل خلیفه شعار دادند.
جوانان بحرینی در جزیره ستره نیز به نشانه اعتراض به نقض حقوق شهروندان به دست رژیم آل خلیفه، به یک مرکز پلیس در این جزیره حمله کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰