آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۳۲۱
روي دكه نشريات چه خبر؟-14

تفاوت از زمین تا آسمان است!

«خط» را فقط می‌توانید از برخی فروشگاه‌های فرهنگی مذهبی خاص تهیه کنید، که این هم به گمان مان مدیون سیستم همیشه فشل ما در حوزه نشر محصولات فرهنگی است ...
گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»؛ تفاوت دیدگاه‌ها و نظریات مقام معظم رهبری، آن هم در حوزه‌هایی که برخی به دلیل ترس یا محافظه کار بودن و یا علم کم شان، حتی ورود هم نکرده اند، امر بارز و واضحی است.
 
ایشان در بسیاری از حوزه ها نظریه های آونگارد و پیشرویی دارند که با منطق و مبانی اسلامی و از دیدگاه شریعت، آن را تبیین می کنند، هر چند که این نظریات ممکن است با حرف و حدیث های زیادی همراه بوده باشد.
 
در مسئله حوزه و تربیت مبلغان دین و طلبه ها، شاید بیشتر نمود این دیدگاه های پیشرو وگاهی منتقدانه را (مانند سفر دو سال و 5 ماه قبل ایشان به شهر مقدس قم، به عنوان پایه و مرکزحوزه های علمیه) داشته باشد.
 
ایشان در این سفر به تبیین و گشودن مسایل و معضلاتی پرداختند که شاید از چشم بسیاری از بزرگان و طلاب نادیده گرفته شده بود.
 
مقام معظم رهبری در این سفر از حوزه و حوزویان مُطالباتی را مطرح کردندکه شاید بتوان در دسته بندی های مختلف جای داد.
 
مثلا در بخش های پژوهشی، تهذیب نفس، انجام کارهای مدیریتی کلان و ... .
 
ایشان در این زمینه چشم اندازی را تصویر کردند که به گمان این حقیر،حوزه های علمیه سراسر کشور و فضاها و جمع های مذهبی کوچک وگستره، خوراک لازم و کافی برای انجام هر گونه فعالیتی دارند، البته اگر بناشان بر انجام دادن باشد نه مثل بسیاری پشت گوش انداختن!
 
دو ماهنامه خط (دو ماهنامه علمی، فرهنگی خانه طلاب جوان) در آخرین و 4امین شماره خود به مناسبت دومین سالگرد سفر آن جناب به شهرمقدس قم، این دیدگاه ها و نظرات را نقل و تبیین کرده است.
 
همچنین با بسیاری از بزرگان و علما و صاحب نظرانِ حوزه، که بعضا از اساتید به نام و البته خوش نام حوزه یا دانشگاه و یا مسئول بخشی از کارهای اجرایی و فرهنگی هستند، مصاحبه ای مبسوطی در تبیین این رویکردها انجام داده است.
 
گفتگو با آیت الله جوادی آملی، آیت الله جاودان، حجج اسلام میرباقری، پناهیان، خاتمی، رسائی، تحریری و ... .
 
بخشی از این گفتگو ها را تشکیل می دهد، نگاهی به فعالیت های مرکز قرآن و عترت حوزه، نقدی بر عدم انتشار دیدار رهبری با حوزویان؛ نگاهی به وضعیت حوزه علمیه خواهران، ضرورت ها و راهکارهای حرکت انقلابی در حوزه، نگاهی انتقادی به غیبت حوزه در عرصه هنر و ... بخشی از چند ده موضوعی است که در این نشریه واکاوی شده است.
 
این دو ماهنامه در 10 بخش تدوین گردیده: شب به یاد ماندنی، نیاز طلاب جوان، علم افراشته، دانش های ذاتا مسموم، اقتضای انقلابی گری، صادرات قم، پدیده مبارک، اداره معنوی، مزرعه وسیع پرمحصول و محرومیت قرآنی.
 
«خط» در خانه طلاب جوان و به سردبیری علی اصغر سهرابی، در 471 صفحه، تدوین و تالیف شده است. اگرطالب دانستنی های بعضا ناگفته درباره حوزه های علمیه، تناسبشان با جامعه و دیدگاه های ارزشمند و قابل تامل رهبر معظم انقلاب در این باره هستید، حد اقل این نشریه را تورقی بکنید.
 
البته «خط» را فقط می توانید از برخی فروشگاه های فرهنگی مذهبی خاص تهیه کنید، که این هم به گمانم مدیون سیستم همیشه فَشَل ما در حوزه نشر محصولات فرهنگی است!
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار