کد خبر:۱۸۱۴۴۹
اتهامات روز افزون مالی بر ضد بن علی
رئیس دادگستری تونس با تاکید بر اتهامات روز افزون بر ضد بن علي، رئیس جمهور مخلوع خواستار تحویل وی از جانب عربستان شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شبکه المنار، نور الدین بحیری، رئیس دادگستری تونس در یک کنفرانس خبری با اشاره به اتهامات وارده بر رئیس جمهور مخلوع این کشور گفت: تونس از زمان فرار بن علی به عربستان صعودی تا به حال پنجاه پرونده جلب بین المللی بر ضد وی ارائه کرده است.
وي در پاسخ به خبرنگاران افزودند: بیشتر این اتهامات مربوط به پرونده های فساد مالی بن علی است.
بحيري در ادامه تصریح کرد: تونس تمامی شروط قانونی برای دستگیری وی و تسلیمش از جانب عربستان فراهم آورده است، و بنابر «توافق نامه قضایی ریاض» که در سال 1983بین دو کشور صورت گرفته است، عربستان باید وی را به ما تحویل دهد.
رئيس دادگستري تونس گفت: امیدوارم که مسئولان کشور عربستان بنا به حسن همجواری و احترام متبادل زین الدین، بن علی را به ما تحویل دهد، تا از طریق مراجع قانونی به پرونده های مالی وی رسیدگی شود.
وي در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که همتایان ما در عربستان صعودی متوجه این موضع باشند که چه بسا وجود بن علی در کشورشان خطرناک تر از وجود وی در تونس باشد؛ زیرا ممکن است که وی به انجام عملیات خرابکارانه در عربستان اقدام کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰