کد خبر:۱۸۱۵۱۵
تهدید کارگردان فیلم سینمایی آل سعود از جانب اتحادیه وکلای بریتانیا
نجدت انزور، کارگردان فیلم سینمایی آل سعود از جانب اتحادیه وکلای بریتانیا با تهدید مواجه شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شبکه العالم، نجدت انزور، کارگردان مشهور سوریه ای اعلام کرد: وی و گروه هنری اش به سبب اتهامات واهی از جمله رسواسازی و توهین به خانواده سلطنتی آل سعود از جانب اتحادیه وکلای بریتانیا با تهدید مواجه شده اند.
وی این اقدام وکلا را به دلیل تولید و کارگردانی فیلمی در باره موسس مملکت عربستان سعودی ملک عبدالعزیز دانست.
این کارگردان مشهور سوريه اي در حال حاضر آماده اکران فیلم «پادشاه شن ها» (ملک الرمال) در جشنواره های بین الملی و همچنین اکران این فیلم در ایالت متحده امریکا، اروپا و آسیا و برخی از کشورهای عربی می باشد.
در این فیلم هنرپیشه ایتالیایی، مارکو فوشی نقش جوانی ملک عبدالعزیز را بر عهده دارد، فابیو تستی دیگر هنرپیشه ایتالیایی نیز دوران کهولت وی را به تصویر می کشد.
در تهیه این فیلم هنرپیشگانی از کشورهایی چون انگلیس، ترکیه، سوریه و لبنان شرکت دارند.
انزور گفت: ایده این فیلم را از حوادث کنونی دنیای عرب گرفته ام، از تئوری تقسیم منطقه و همچنین نقش مرموزانه کشورهای حوزه خلیج فارسی، بویژه عربستان سعودی که طبق ذهنیتمان فقط جنبه های مثبت این حکومت را می بینیم و از پشت پرده ایده ها و تئوری های شوم آنان اطلاعی نداریم.
اين کارگردان سوریه ای تصریح کرد: این حکومت ها برای حفاظت از خود خطوط قرمزی را ترسیم کرده اند که به هچ وجه تخطی از آن را جایز نمی دانند، همین امر انگیزه ام را در ساخت اولین فیلم سينمایی که بی پرده از تاریخ برپایی مملکت عربستان سعودی و شخصیت پادشاه موسس آن عبدالعزیز آل سعود حکایت کند، دوچندان کرده است.
وی خاطرنشان کرد: به سبب حساسیت موضوع فیلم روند تولید این فیلم بصورت مخفیانه انجام گرفت و فیلم «پادشاه شن ها» در حال حاضر آماده اکران است.
انزور در پایان گفت: اتحادیه وکلای بریتانیا پس از تولید این فیلم و با ارسال پیغام هایی از ما خواستند که از اکران این فیلم در آمریکا، کشورهای اروپایی، عربی و بویژه لبنان خودداری کنیم، ولی پس از اینکه با مخالفت ما مواجه شدند با ارسال نامه های تهدید آمیزی خواستار ادامه این روند شدند، من و فابیو تستس بازیگر نقش ملک عبدالعزیز مجبور شدیم از آنها شکایت کنیم، که این موضوع سرانجام در همین حد متوقف شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰