بايد موج جديد جهاني عليه اسرائيل شكل بگيرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۸۱۹۷
پورمحمدي تاكيد كرد:

بايد موج جديد جهاني عليه اسرائيل شكل بگيرد

پورمحمدي، رئيس سازمان بازرسي كشور با اشاره به اينكه مقابله با اسرائيل بايد با حركت عظيم جهاني همراه باشد، تاكيد كرد: ضرورت دارد موج جديد جهاني عليه اسرائيل شكل گيرد.

حجت الاسلام مصطفي پورمحمدي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه صدور قطعنامه 1860 تنها تحت فشار افكار عمومي جهان صادر شده است، گفت: راي ممتنع آمريكا به اين قطعنامه نيز دقيقاً با ملاحظه همين نگاه صورت گرفت.

وي با بيان اين مطلب كه آمريكايي ها و رژيم صهيونيستي به هيچ وجه راضي نيستند در مقابل حماس و نيروهاي مبارز فلسطيني كوتاه بيايند، حركت مردم غزه را تمكين كرده و حاضر به قبول حقوق آنان شوند، ‌اظهار داشت: تنها تظاهرات، راهپيمايي ها، تجمعات و صدور بيانيه ها در سراسر جهان عليه جنايات رژيم صهيونيستي است كه مي تواند آنها را مجبور به اجراي قطعنامه كند.

رئيس سازمان بازرسي كشور با تاكيد بر اينكه در اين مرحله توقف حملات وحشيانه به مردم غزه اهميت دارد، ‌تصريح كرد: امر مهم و حياتي در اين مرحله توقف حملات عليه مردم مظلوم غزه است تا فشار بسيار وحشتناك و دردناك بر اين ملت متوقف شود.

پورمحمدي با بيان اين مطلب كه قطعاً اسرائيلي ها اجازه اعزام سرباز و نيروهاي نظامي را به هيچ كشوري نمي دهند، گفت: ما در اين مرحله با كمك كشورهاي اسلامي بايد تلاش كنيم تا آذوقه، سوخت و... به مردم غزه برسد و آنان از فشار و سختي كه در اثر سرماي زمستان با آن مواجهند، كاسته شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار