مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسان رضوی با بیان اینکه مجهزترین بیمارستان صحرایی به مدت یک هفته در بجستان برپا خواهد شد، گفت: ارائه خدمات درمانی و دارویی در مراکز و پایگاههای هلالاحمر، در هفته هلالاحمر رایگان است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی اصغر حسن زاده امروز در نشست خبری در محل ساختمان جمعیت هلال احمر استان، در خصوص برنامه های این جمعیت در هفته هلال احمر تصریح کرد: جمعیت هلال احمر استان دو بیمارستان صحرایی دارد که از امکانات پزشکی کامل برخوردار مي باشد و قرار است از هفته هلال احمر، در هر ماه یکی از این بیمارستان ها در شهرستان های استان برپا شود.
وی مدت استقرار این بیمارستان ها را یک هفته عنوان کرد و افزود: در این بیمارستان خدمات درمانی و دارویی رایگان است و اولین آن در شهرستان بجستان برقرار می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوي هزینه راهاندازی بیمارستان را 20میلیون تومان دانست و ادامه داد: 100 میلیون داروی رایگان هم در این بیمارستان ها تهیه شده است که به مراجعه کنندگان داده می شود.
حسن زاده ضمن درخواست از رسانه های برای اطلاع رسانی به مردم درمورد این خدمات و بیمارستان ها گفت:
در این بیمارستان خدمات پیشگیری و درمان ارائه می شود.
جمعیت هلال احمر مردمی ترین و عام المنفعه ترین تشکل است
وی در ادامه مردم را سرمایه های جمعیت هلال احمر دانست و تاکیدکرد: جمعیت هلال احمر مردمی ترین تشکل است و رسانه ها باید توجه بیشتری به این تشکل داشته باشند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوي با اشاره به راه اندازی پایگاه های امداد محله در این خصوص تصریح کرد: از آنجایی که تشکل هلال احمر یک نهاد مردمی است و دغدغه ما آموزش همگانی است، در اولین مرحله تفاهم نامه ای بین استانداری، شهرداری و جمعیت هلال احمر انعقاد شد.
حسن زاده ادامه داد: شهرداری مشهد در محلات شورای محله تشکیل داده است و ما 50 نفر از آن ها را انتخاب می کنیم و آموزش های لازم را می دهیم.
وی هدف از این طرح را آموزش و توانمندی سازی جمعیت های محلی برای مقابله با بحران دانست و خاطرنشان کرد: بودجه این طرح توسط استانداری و شهرداری مشهد تامین می شود و جمعیت هلال احمر مسئولیت آموزش همگانی را بر عهده دارد.
تجهیز و تکمیل انبارهای هلال احمر استان با مساعدت های ویژه استاندار
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوي ضمن تشکر و قدردانی از توجه ویژه استاندار خاطرنشان کرد: استاندار خراسان رضوی در پایان سال 90 مساعدت ویژه ای برای تکمیل انبارهای جمعیت هلال احمر و آموزش همگانی کردند.
حسن زاده مساعدت استانداری را دو میلیارد و 700 میلیون تومان بیان و تاکید کرد: برای اولین بار50 درصد اعتبارات اختصاص یافته در اولین ماه سال 91 جذب شد.
وي با بیان این مطلب که در بخش آموزش های عمومی انقلابی خواهیم کرد، تصریح کرد: در سال گذشته، دو دانشگاه هلال احمر ایجاد کردیم که 243 دانشجو در مقطع کارشناسی و کاردانی مشغول به تحصیل هستند و در آینده مقطع کارشناسی ارشد را هم اضافه خواهیم کرد.
افزایش 120 درصدی جذب داوطلب در سال 90
حسن زاده با اشاره به رشد 120 درصدی جذب داوطلبین در هلال احمر، خاطرنشان کرد: هلال احمر به هر کس که توانایی پرداخت هزینه درمان و دارو را نداشته باشد تا سقف 500 هزار تومان کمک می کند.
وی افزایش اهدای داروی رایگان در هلال احمر را 100 درصدی اعلام کرد و افزود: در مسائلی مثل حادثه حریق و آتش سوزی جمعیت هلال احمر بعضی اوقات همه موارد زندگی را به کسانی که توانایی نداشته باشند، اهدا می کند.
همه پایگاه های هلال احمر تا پایان سال به ست امداد و نجات مجهز می شوند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با بیان این مطلب که یک پایگاه امداد و نجات بدون ست امداد و نجات همانند یک انسان یک دست است، تصریح کرد: همه پایگاه های امداد و نجات جاده ای هلال احمر تا پایان سال به ست امداد و نجات مجهز می شوند و هزینه هر ست امداد و نجات 250 میلیون است.
حسن زاده در خصوص وضعیت تجهيزات این جمعیت در استان خراسان رضوی ضمن بیان این مطلب که همه نقاط استان جزو حادثه خیزترین منطقه های کشور هستند، تصریح کرد: تجهیزات پایگاه های امداد و نجات رشد خوبی داشته و ظرفیت های شهرستان ها این قدر بالا رفته است که در مواقع حادثه دیگر از ما کمک نمی گیرند و خودشان حادثه را کنترل می کنند.
نبود شعبه هلال احمر در 11 شهرستان استان خراسان رضوی
وی با در خصوص کمبودهای جمعیت هلال احمر در استان خاطرنشان کرد: کمبود استان، کمبودهای انباری بود که با کمک استانداری تجهیز و تکمیل شد و در زمینه آموزش همگانی که دغدغه استاندار و جمعیت هلال احمر است نیز مشکلی نداریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر ادامه داد: با این حال در 11 شهرستان فریمان، کلات، فیروزه، محولات، زاوه، بردسکن، خلیل آباد، صالح آباد، باخرز، چناران و خوشاب شعبه هلال احمر نداریم.
حسن زاده تصریح کرد: در حال حاضر به دنبال این هستیم که پایگاه های امداد و نجات شهری در شهرها بزنیم تا مشکل شعبه های هلال احمر را موقتا حل کنیم و امیدواریم این پایگاه ها در آینده تبدیل به شعبه شوند.
برپایی چادر های سلامت در سطح پارک های شهرهای استان
وي با اشاره به سایر فعالیت این جمعیت در هفته هلال احمر گفت: در شش پارک بزرگ مشهد: امت، ملت، وحدت، حجاب، کوهسنگی و پردیس چادرهای سلامت برپا شده است که خدمات رایگانی مثل تست قند و فشار خون ارائه می دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر برپایی چادر های سلامت را در همه شهر های استان عنوان کرد و در خصوص سایر برنامه های هفته هلال احمر ادامه داد: در هفته هلال احمر به همه امدادگران این جمعیت درجه اعطا می شود که این درجه ها مبتنی بر سابقه و شایستگی ها و افتخارات هر امدادگر است.
حسن زاده ادامه داد: یکی دیگر از برنامه های هفته هلال احمر مانور زلزله فرضی با حضور بانوان امدادگر است که در آن تنها زنان مشارکت می کنند.
بالگرد جمعیت هلال احمر جزو بهترین بالگردهای امدادی کشور است
وي در خصوص استفاده جمعیت هلال احمر استان از بالگرد امداد گفت: استان خراسان رضوی جز محدود استان هایی است که بالگرد امدادی دارد و این بالگرد در همه پایگاه های امداد و نجات توانایی فرود دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر ظرفیت این بالگرد را 24 نفر دانست و گفت: این بالگرد در آخرین بارندگی شهرستان مشهد که منجر به سیل در روستای میامی شد، جان 32 نفر از هم استانی های عزیزمان را نجات داد.