رئيسجمهور در سازمان اسناد و كتابخانههاي ملي:
عدهاي گفتند آغاز فعاليتهاي هستهاي خطر دارد
رئيسجمهور با اشاره به اينكه قبل از آن كه ملت مدال خدمتگزاري را بر سينه من نصب كند، بنده آغاز فعاليتهاي هستهاي را اعلام كردم، گفت: عدهاي گفتند اين كار خطر دارد.
به گزارش خبرنگار دولت «خبرگزاري دانشجو»، محمود احمدينژاد همزمان با روز ملي اسناد و ميراث مكتوب در سازمان اسناد و كتابخانه ملي با اشاره به اينكه بدون صيانت از هويت، آيندهاي متصور نيست، گفت: هويت يك ملت مثل ريشههاي آن ملت در عمق تاريخ است.
وي افزود: گذشته، اسناد، كتب، دانشمندان و مجموعه آثار فرهنگي يك ملت نه تنها نشانه هويت اوست، بلكه خود هويت آن ملت مي باشد.
رئيس جمهور با بيان اينكه صيانت از ميراث ملموس و مكتوب معنوي در واقع صيانت از موضوعيت يك ملت است، تاكيد كرد: صيانت از هويت يك ملت صيانت از راهي است كه به تحقق آرمانهاي يك ملت ميانجامد و در واقع هويت پايه تنظيم حقوقي بين ملت و انسانهاست.
احمدينژاد ادامه داد: بخشي از اسناد نشانه تصميمات تاريخساز و بخشي ديگر مقدمه تصميمساز هستند و راه آينده را نشان ميدهند.
وي با اشاره به اينكه امروز بايد بدانيم در دوره قاجار و پهلوي چه تصميماتي گرفته شده و آن تصميمات به چه نتايجي منجر شده است، گفت: بايد از اين تصميمات عبرت بگيريم و نظام تصميمگيري خود را با موضوعيت و آرمانهاي خودمان تنظيم كنيم.
رئيس جمهور خاطرنشان كرد: صيانت از اسناد تامين، يك ذخيره براي تامين آينده است.
احمدينژاد با اشاره به اينكه ارزشمندترين مجموعه اي كه در كشور وجود دارد كتابخانه ملي و اسناد است، تصريح كرد: بايد اين مجموعه فعال ترين و كاملترين و در دسترس ترين براي همگان باشد.
وي با بيان اينكه اين مركز بايد جزو فعالترين مراكز فرهنگي كشور باشد، ادامه داد: استادان بايد در اين مركز حضور يافته و بگويند كه چه بر اين سرزمين گذشته و بزرگان ما در اين مملكت چه كردهاند؛ همچنين بايد از دل آن نتيجه بگيرند كه چه كنيم و به كجا برويم.
رئيس قوه مجريه با تأكيد بر اينكه تمام انسان انديشه آن است، گفت: اين مركز بايد كانون بالندگي و حمايت از انديشه و انديشمندان باشد؛ چرا كه بقيه امور لحظهاي و گذرا هستند.
احمدي نژاد عنوان كرد: آنچه تأثير ماندگار دارد، دريافت درست هويت است كه كار هنر، تفكر، انديشه و صاحبنظران است.
وي با اشاره به اينكه يك سند ميتواند مسير يك ملت را عوض كند، ادامه داد: بسياري از موضع گيري ها و جهت گيري هاي ما به يك اتفاق تاريخي گذشته برميگردد؛ اگر اين اسناد درست ثبت و منتشر بشود ميتواند بسياري از مسائل را تغيير دهد.
رئيس جمهور با تأكيد بر اينكه بايد از اين اسناد صيانت كرده و آنها را منتشر كنيم، تأكيد كرد: خوب است كتابخانه ملي مسابقه اي براي معرفي اسناد تاريخي و حوادث و رويدادها برگزار كند.
احمدي نژاد ادامه داد: در مقاطعي قلدرها و بيفرهنگ ها توانستند اراده خود را بر ملت ايران تحميل كنند كه تلخي اين تحميلات همواره كام ملت ما را آزرده است.
وي با اشاره به اينكه يكي از اين تحميلات تحميلات هستهاي است، افزود: ملت با تمام وجود از اين تحميلات ناراحت هستند؛ البته من عظمت و توانمندي ملت را هميشه باور داشته ام.
رئيس جمهور ادامه داد: قبل از اينكه ملت مدال خدمتگزاري را بر سينه من نصب كند، اعلام كردم كه اگر ملت من را برگزيند، فعاليتهاي هستهاي را آغاز مي كنيم؛ البته در آن زمان عدهاي هم گفتند اين كار خطر دارد، اما پاسخ من همان پاسخ ملت بود كه آنها هر غلطي ميخواهند بكنند.
احمدي نژاد با تأكيد بر اينكه اين حق حداقل حق ماست و كسي خيال نكند كه دستيابي به اين مسئله همه حق ماست، گفت: كسي حق ندارد يك ملت را از حقوق اساسي كه حقوق تاريخ و نسلهاست محروم كند، ديديم كه ملت چه كرد؛ ملت حماسهاي خلق كرد كه چراغ راهنماي همه ملتها خواهد بود.
وي با اشاره به اينكه وقتي از ملت ايران تجليل ميكنيم به معني قوميت گرايي نيست، گفت: اين به معني سلطه جويي و برتري يك قوم نيست، بلكه ملت ايران يك ملت برتر در انسانيت، عاشقانه زيستن، توحيد، عدالت و عشق است.
رئيس جمهور ادامه داد: ما مأموريت داريم و خدا همه امكانات را به ما داده تا بشريت را به انسانيت، يگانه پرستي، زندگي متعال و عشق و پرستش خدا و راه انبيا دعوت كنيم و ايران را به عنوان يك الگو معرفي نماييم.
احمدي نژاد در پايان با بيان اينكه روزي بايد برسد كه هويت تك تك انسان ها مانند ماهيت آنان شود، خاطرنشان كرد: با اتكا به اين هويت پرافتخار و انساني بايد دست به دست هم بدهيم تا آينده را پايهگذاري كنيم؛ آن طور كه شايسته ملت ايران و وعده داده شده خداي متعال است.
همچنين در حاشيه اين مراسم از فهرست كتب خطي، مجموعه تاريخ شفاهي و تصويري تاريخ ايران و نيز ثبت سند فرمان رياست جمهوري مبني بر فك پلمپ و آغاز به كار مراكز هسته اي توسط رئيس جمهور رونمايي شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰